SHOPPING

Digitalredaktørens oktober-favoritter

"Grandma"-nederdel, ansigtmassage-ruller og en let men dækkende luksus-foundation er på digitalredaktørens ønskeliste for oktober måned - se resten og hvor det kan købes online her

Dette efterår vil jeg mikse print! Normalt bliver jeg mere "kedelig" til efteråret og går primært efter grå, sort og hvidt. Men i år skal min basis-garderobe peppes op med print og farver. 

Blomstret nededel fra Ganni til 799,- fås online HER
- Jeg er helt vildt med "grandma" nederdelen fra Ganni - måske ikke så flatterende navn til så fin en nederdel, men det er altså navnet på en af sæsonens hotteste trends lige nu. Jeg vil bruge den sammen med uldne oversize sweatre eller en statement t-shirt.

Hvid skjorte fra Tommy Hilfiger til 800,- fås online HER 
- Jeg er storforburger af hvide, herre-inspirerede skjorter, og nogle af de bedste i forhold til kvalitet og pasform fås hosTommy Hilfiger. 

Jade rulle fra Ling Skin Care til 650,- fås online HER 
- Jeg ønsker mig denne ruller fra Ling Skin Care, som jeg tror vil være en rigtig god investering. Udover at jadesten er kendt for at fjerne dårlige energier fra koppen, kan den bruges til at massere bindevævet i huden, som er med til at forebygge rynker. Den kan bestilles hos kosmetolog, Anita Falslund.

Ballerina fra ECCO til 1000,- fås online HER 
- Jeg elsker flade sko og synes, at disse røde læder-ballerinaer med slangeprint fra ECCO er så smukke! De vil se så pæne ud til et par jeans med en lille glimmersok i.

Foundationstick fra Tom Ford til 550,- fås online HER
- Både vores skønhedsredaktør, Silke Grane, og jeg er helt vilde med denne foundationstick fra Tom Ford, som endelig lancerer sin beauty-linje i Danmark! Den er meget nem at påføre og giver den pæneste glød. Vi anbefaler at tage forbi Magasin i København, for at vælge den rigtige nuance - der kan du i øvrigt også bestille en gratis make-over af deres kyndige makeup-artister. 

Ternet taske fra Ganni 999,- fås online HER
- Denne taske er en rigtig efterårsklassiker: det uldne materiale og det hyggelige tern sætter stemningen perfekt. Jeg er vild med, at den kan tone et outfit lidt ned med sit rå men klassike udtryk. Jeg spår, at den hurtigt bliver udsolgt, så jeg må se at komme afsted til Ganni.