SHOPPING

Disse ting skal du købe på udsalg

Udsalget er over os, og selvom de fleste elsker at spare penge på lækre items, kan det være svært at finde rundt i. Derfor har IN fundet 7 skønne items på udsalg!

Hvor skal jeg starte? Hvad mangler jeg egentlig? Hvad skal jeg prioritere? Januarudsalget er for nogen en højtid i sig selv, og for andre kan det være uoverskueligt og forvirrende. Det kan være svært at vide, hvad der er vigtigt at prioritere. Men frygt ej! IN har fundet 7 ting du skal købe på udsalg. 

LÆS OGSÅ: Skønne sko på udsalg 

7 ting du skal købe på udsalg 

Den dyre taske
En designer taske er en investering, fordi den kan pifte et hvert outfit op, og den typisk er af god kvalitet og flot håndværk. Men en designer taske er en endnu bedre investering, når de er på tilbud! De dyre tasker kommer i alle farver og former, så det gælder om at finde lige præcis dén taske, som du absolut ikke kan leve uden. 

 

Foto: PR

Valentino taske, før 19.358 kr., NU 13.551 kr. Købes online HER

Vinterstøvlen
Julen varer lige til påske, og vinteren er lang endnu. Det ikke for sent at købe et par lækre vinterstøvler på udsalg. Det vigtige med vinterstøvlen er, at den er af god kvalitet, og kan holde til det danske regn og slud. Derfor må man altså ikke gå på kompromis med kvaliteten, men kvalitet koster – og derfor er det smart at købe sine vinterstøvler her i januarudsalget. 

 

Foto: PR

Diesel støvler, før 2.774 kr., NU 1.665 kr. Købes online HER

Lingeriet
Selvom alle kvinder burde eje lækkert lingeri, er det for nogle anset som luksus, fordi lingeri kan være dyrt. Derfor er det altid en god idé, at købe fine blonde bh’er og lækkert lingeri på udsalg. 

Foto: PR

La Perla lingeri, før 2.159 kr., NU 1.295 kr. Købes online HER

Foto: PR

La Perla lingeri, før 1.340 kr., NU 804 kr. Købes online HER

Solbrillen
Kan man få for mange solbriller? Nej, det tror vi ikke. Selvom det danske vejr ikke skriger efter et par solbriller, er det aldrig en dårlig idé at have i tasken. Men solbriller kan være dyre, og især hvis du ønsker flere forskellige varianter. Derfor foreslår vi, at du køber forårets solbriller her til januarudsalget, så sparer du både penge og er klar så snart skyerne forsvinder fra den danske himmel.

Foto: PR

Fendi solbrille, før 3.201 kr., NU 1.600 kr. Købes online HER

Pst! Det blevet moderne at være kattedame, og derfor har vi valgt disse Fendi solbriller med cateye-look. 
LÆS MERE: TREND | Det er moderne at være kattedame

Sneakers
Som aldrig før ser vi kvinder på catwalken i sneakers, og der er ingen tvivl om, at sneakers bliver en tendens man absolut ikke kan komme uden om til sommer. Så hvorfor ikke allerede sørge for, at du har et par skønne sneakers du kan gå byen tynd i.  

Foto: PR

Adidas By Stella McCartney sneakers, før 1.115 kr., NU 780 kr. Købes online HER

Jeans
I overgangen mellem vinter og forår er et par jeans din bedste ven. En blå denim buks kan få et kedeligt outfit til at virke nærmest sommerligt og friskt. Den bredde buks bliver populær i år, og vi har her valgt en fra M.I.H. Jeans. 

Foto: PR

M.I.H. Jeans, før 2.410 kr., NU 1.685 kr. Købes online HER

Badetøj
Når det danske vintervejr er så kedeligt, som det er for tiden, er det de færreste der ikke drømmer sig tilbage til varme sommeraftener. Man må gerne drømme. Især når der er udsalg, er det ikke en skam at købe sommerens badetøj allerede nu. Vi har valgt en badedragt med gingham tern.

Foto: PR

Solid&Striped badedragt, før 1.335 kr., NU 930 kr. Købes online HER

Læs mere om: