SHOPPING

DRØMMEKØB | Kjole fra Zimmermann

INs assisterende moderedaktør, Nanna Juulsgaard, drømmer om en multifunktionel boheme-kjole i lækker kvalitet.

Jeg drømmer altid om de virkelig gode køb. De ting du køber og har lyst til at have på hver dag, både på job og til fest, og det er lige, hvad en kjole kan. Den kan styles op eller ned alt efter behov er en super god investering og et item, der kan hænge i skabet og bruges sæson efter sæson.

LÆS OGSÅ: Slingback-stiletten er tilbage

Denne kjole fra Zimmermann har et fint boheme-udtryk, som er et tilbagevendende look år efter år, især om sommeren. Den feminin og kan bære dit outfit uden alt for meget andet end et par lækre sko.

TIP: Når investeringen bliver lidt større en et almindeligt hverdagskøb, er det en god ide at tænke over, hvordan og hvor meget du kommer til at bruge din investering. Denne kjole er super fin, da den kan bruges med bare ben, en denimjakke og sneakers på arbejde, med stiletter og en fed clutch til fest og med jeans under, når det bliver lidt koldere til efteråret. Den kan altså bruges hele året, til flere forskellige lejligheder og vil derfor ikke risikere at hænge i skabet og samle støv, det er en god investering!

Foto: PR

Kjole, Cotton Midi Dress fra Zimmermann, 3.340 kr. 
Fås online HER