SHOPPING

DULONG | Danske smykker med ny, international identitet

Danske Marianne Dulong skifter navn og logo - og får en stærkere, international identitet, der skal følge den danske virksomheds internationale udvikling. Læs om tankerne bag og se Dulongs unikke smykker i galleriet.

Det danske smykkefirma, Marianne Dulong, får som en del af en ny vækststrategi nyt navn og logo, der fremover vil præsentere den danske virksomhed i en langt mere international retning. Siden dannelsen af Marianne Dulong i 2005 er virksomheden vokset til at blive en af de mest eksklusive smykkeproducenter i Danmark. 

Psst... Se et udvalg af Dulongs unikke smykker i galleriet nederst.

LÆS OGSÅ: Er det tid til at vinke farvel til de stramme jeans?

Marianne Dulong blev oprindeligt skabt i et unikt partnerskab mellem juveler, Marianne Dulong og designer og anerkendt stylist, Anja Camilla Alajdi. I 2015 udviklede virksomhedens sig mod en nordisk ekspansion, da Michael Brock Jeppesen kom til som CEO og partner. Med hans erfaring fra internationale virksomheder som Georg Jensen, Dyrberg/Kern og Aagaard Kranz & Ziegler, begyndte virksomheden sin internationale rejse med nyt fokus og ekspansion. 

Derfor er tiden nu er inde til et nyt navn og logo, der går i tråd med virksomhedens nye, mere internationale identitet. 

I den forbindelse udtaler Michael Brock Jeppesen, CEO & partner:

“Vi har fokuseret kollektionen af klassiske, rå og glamourøse smykker, og vores brand fremstår med et tydeligt design-DNA, der adskiller sig fra andre smykkevirksomheder i markedet. Vi har gennem længere tid gerne villet have et nyt navn og logo, der passer til den virksomhed, Marianne Dulong har udviklet sig til at være i dag – og som vi skal være i morgen. Vi har valgt en løsning, der har respekt for det, vi kommer fra – men som samtidig giver et friskt, internationalt pust. Det nye navn fremstår enkelt, genkendeligt og entydigt – og samtidigt internationalt og fokuseret”.

LÆS OGSÅ: Mit klædeskab: Stine A. Johansen

Det nye navn og logo består af tre elementer: “Dulong”, “Fine Jewelry” og monogrammet “D”.

“Vi er meget stolte af vores nye logo og navn – og vi ved fra de første visninger til vores medarbejdere, forhandlere og kunder, at de har det på samme måde – ikke mindst når de kan se og ved, at vi fortsætter vores produktion af eksklusive smykker med fokus på kompromisløst håndværk.” slutter Marianne Dulong, juveler & partner, og Anja Camilla Alajdi, stylist & partner.

Du kan opleve Dulongs fantastiske smykkeunivers på dulongfinejewelry.dk, hvor du også kan shoppe online og finde forhandlere.
Psst... Se et udvalg af Dulongs unikke smykker i galleriet.

DULONG Fine Jewelry

LÆS OGSÅ: & Other Stories afslører co-lab kollektion af FAUX/real