ECCO åbner ny butik
SHOPPING

ECCO åbner ny flagship store

Den nye ECCO flagship store i København giver en helt ny shoppeoplevelse i et enkelt og skandinavisk univers

Funktionel, naturlig og simpel - og samtidig eksklusiv og stilfuld. Det er filosofien bag den nyindrettede ECCO flagship store, som åbner i næste uge i Københavns bedste shoppingområde.

Interiøret i butikken består af naturmaterialer, der passer til ECCO's skandinaviske design-DNA: Læder i høj kvalitet, og masser af træ og sten, der kombineres med nuancer af sand, brun, grå og hvid, som giver et minimalistisk look og tilsammen skaber lyse og imødekommende omgivelser at opleve ECCO's nyeste kollektioner i.

For at gøre shoppeoplevelsen overskuelig er butikken opdelt i områder med ECCO's forskellige kollektioner, hvor designet afspejler hver kollektions særlige stil. I ECCO's Casual and Style-område er der læderpaneler på væggene fra ECCO's egne læderværksteder. Og i det farverige Kids Zone-område, kan de yngste besøgende bruge interaktiv underholdning og lege i multifunktionelle organiske møbler.

I ECCO's flagship store er der også indrettet en separat og hyggelig lounge med bløde gulvtæpper og lædersofaer, hvor kunder kan prøve produkter i behagelige omgivelser.

Den nye ECCO flagship ligger på Østergade 55, 1100 København K og åbner den 7. marts.