SHOPPING

IN elsker: Tusnelda Bloch og Stine Bülows rå smykker

Vi er vilde med rå smykker, som har en historie og hylder det nordiske. Se de skønne ringe fra 'Comme Ci Comme Ça BLOCH & BÜLOW'

I september lancerede det danske designhus Tusnelda Bloch Copenhagen og guldsmed Stine Bülow en smykkekollektion. Kollektionen hed 'Comme Ci Comme Ça BLOCH & BÜLOW', og den fik så fin en modtagelse, at smykkerne nu bliver en permanent del af Tusnelda Bloch Copenhagens univers.

Smykkerne er inspireret den nordiske, med dens rå, upolerede facader og landskaber, samt den nordiske mytologi. Den nordiske smykketradition tro, er der fokus på håndværk og kvalitet, og udtrykket er minimalistisk.

Shop også IN nordiske smykkefavoritter

Samarbejdet mellem guldsmeden Stine Bülow og designer Tusnelda Bloch opstod efter, at de havde mødt hinanden i Luxembourg.

"Det har længe været min drøm at få smykker ind som en del af mit univers, og da jeg mødte Stine i Luxembourg, var vejen ganske oplagt. Jeg elsker disse tilfældige møder mellem kreative mennesker, der kan udmøntes i et fælles projekt, til stor glæde for mig selv og forhåbentligt også andre," fortæller Tusnelda Bloch om det nyligt lancerede samarbejde.

Den nye kollektion viser blot to sæt ringe, bestående af en stor og en lille ring, indgraveret med det færøske navn Tórunn, efter Tusnelda Blochs guddatter, men til gengæld er idéen med ringene, at de skal kunne mikses på tværs af størrelser og materialer.

Tórunn ringe i ubehandlet sølv med 0,04 karat diamant: 3.600 kr./sæt


Tórunn ringe i oxideret sølv med 0,01 karat sort diamant: 3.000 kr./sæt


Ringene kan købes hos udvalgte forhandlere fra oktober 2012. Nærmeste forhandler oplyses på tlf. 7022 1769.

Psst...Få også inspiration til din smykkesamling her