Kate Winslet er vild med shapewear
SHOPPING

Få 20% rabat på shapewear

Få den perfekte Hollywoodkrop uden blod, sved og tårer. I denne uge får du 20% rabat på opstrammende undertøj i INs shop

Vil du fremhæve dine kvindelige kurver på bedste vis? Så er shapewear en smertefri løsning.

Shapewear giver dig drømmekroppen uden blod, sved og tårer, og det er ingen skam at snyde sig til den perfekte krop. Hollywoods største stjerner er helt vilde med shapewear. Faktisk har det i lang tid været stylisternes hemmelige trick at klippe benene af et par stramme strømpebukser, så de kunne bruges til at stramme maven ind. Men med shapewear er det trick ikke længere nødvendigt.

Og inden du tænker 'mormor-trusse', kan vi afsløre, at der findes skønt shapewear, som du på ingen måde behøver at holde skjult fra din partner. Blandt andre Triumph har lavet en smuk undertøjslinje med shapewear, der både strammer ind og forfører.

Stilen er minimalistisk og med elegante grafiske detaljer. Kvaliteten er i top, så drømmen om glatte lår og den perfekte stramme talje er kun en trusse væk.

I INs shop har vi et stort udvalg af flot og sexet shapewear, og for at fejre både kurver og femininitet, giver vi dig i denne uge 20% rabat på alt shapewear.

Rabatten får du med rabatkoden 'INSHAPE', og den er gyldig fra d. 5. august til og med d. 11. august 2013.

Så skynd dig ind og shop dit eget sæt shapewear i INs shop, så er du klar til sensommerfesten og sommerkjolen.