SHOPPING

Få fingrene i noget af Mulberrys nye AW16-kollektion allerede nu

Johnny Coca blev Mulberrys nye chefdesigner sidste år og står bag den nye Mulberrys AW-16 kollektion. Kollektionen lander først i butikken senere på året, men du allerede nu få fat på et lille udsnit af den.

Mulberrys AW16-kollektionen blev vist under modeugen i London, men nu udgiver Mulberry en capsule-kollektion, som fungerer som en lille teaser for den nye AW16-kollektion. Det betyder ganske enkelt, at du allerede nu kan købe et lille udpluk af kollektionen. Den nye capsule-kollektion indeholder en ny designsignatur med bl.a. påsatte nitter, der har referencer til militæruniformer og britisk punk- og rockultur. 

LÆS OGSÅ: Hvilken farve er hudfarvet egentlig?

Kollektionen indeholder blandt andet ’Clifton’-tasken, der er kompakt i størrelsen, men med massere af plads og indeholder hele tre rum med lynlåse og helt perfekt til dig, der kan lide at have styr på sagerne. Remmen kan justeres således den både kan bruges som en cross-body og en skuldertaske. Den fås i et væld af farver og forskellige materialer.

Kollektionen byder også på et par Marylebone’ støvler og ’Mary-Jane’ pumps, hvor man tydeligt kan se de klassiske Mulberry-sko er blevet forfinet og fået et redesign. 

Kollektion kan købes i Mulberry-butikker allerede nu eller på mulberry.com

Mulberry | capsule-kollektion 2016

Læs mere om: