SHOPPING

Få inspiration til et minimalistisk efterår med & Other Stories og Jayne Min

White on White er den nyeste stylinghistorie fra & Other Stories og stylist Jayne Min. Den LA-baserede stylist viser gennem en smuk billedserie, hendes favoritsteder i byen, og styler den nye AW15 kollektion fra & Other Stories med hendes egen signatur og æstetik. Se resultatet af det inspirerende og unikke designsamarbejde her

Netop nu præsenterer & Other Stories en stylinghistorie af Jayne Min,  Los Angeles-baseret stylist og kreativ konsulent, der har et skarpt øje for den maskulin-feminine stil.

& Other Stories har tidligere inviteret kreative ildsjæle til et designsamarbejde, bl.a. stylist Ada Kokosar . Denne gang har Jayne Min sammensat en stylinghistorie, som inviterer os ind i hendes verden og tager os med rundt til hendes favoritsteder som en planteskole og en bogbutik i Los Angeles, og ikke mindst, giver hendes blik på AW15 sæsonen. 

LÆS OGSÅ: KNÆK CANCER | Byd på øreringe fra JEWLSCPH på Lauritz.com

Gennem hele historien holder Jayne Min en sammenhængende palet med lyse toner, der hilser efteråret og vinteren velkommen. 

Du kan finde hele kolletionen i & Other Stories butikkerne og online HER fra d. 15. oktober 2015 frem til december. 

& Other Stories | Jayne Min

Pssst… Husk at tilmelde dig INs nyhedsbrev lige HER - så er du altid opdateret på det bedste inden for mode, skønhed og sundhed!