SHOPPING

Få styr på dit tech

Bærer du rundt på din telefon, din computer og din tablet til hverdag? Hvorfor ikke bære rundt på din teknik på fashionabel vis? Se med i galleriet, hvor vi har samlet de lækreste covers og sleeves, så du kan få styr på dit tech.

Mobiler, tablets og computere er noget, som efterhånden er en kæmpe del af vores hverdag, og det er næsten ved at være umuligt at forlade sit hjem uden at have husket sine elektroniske genstande, der gemmer på alle vores aftaler, billeder og e-mails.

Men det er altså ikke altid lige fashionabelt og nemt at bære rundt på de forskellige elektroniske genstande. Derfor er det heldigt, at der er gode muligheder for at købe lækre sleeves og mobilcovers, så din smartphone og tablet bliver mere personlige og bedre beskyttet!

LÆS OGSÅ: 5 tech-tips, der gør din hverdag lettere

Se med i galleriet, hvor du kan shoppe covers og sleeves, og husk også, at du kan blive inspireret til at få mest muligt ud af din mobil og din tablet i månedens IN, hvor rådgiver Christiane Vejlø fra Elektronista Media tipper om elektroniske nyheder.

Klik dig igennem galleriet for 14 lækre covers og sheets, så du kan få styr på dit tech:

14 lækre covers og sheets