SHOPPING

Fantastisk kollektion fra Philosophy online nu

Det italienske mærke Philosophy har fra denne sæson en ny chefdesigner bag roret, Lorenzo Serafini, og et nyt navn – Philosophy di Lorenzo Serafini. Hans første kollektions er inspireret af 80’er ikonet Brooke Shields og leger med spillet mellem det romantiske, sensuelle og uskyldige.

Den nye, unge designer har tidligere slået sine folder som chefdesigner på kvindelinjerne hos modehuse som Roberto Cavalli og senere Dolce & Gabbana, men nu skal han for første gang prøve kræfter med sit eget mærke:

Mit nye eventyr med Philosophy startede i oktober, og jeg havde ikke et eneste sekund tilovers indtil dagen, hvor vi afholdt vores første show. Nervøsiteten ramte mig først den dag, showet skulle afholdes, men heldigvis først til allersidst, da jeg skulle ud på catwalken. Jeg gik ind i dette med et ønske om at skabe noget og ikke et ønske om at blive set. Jeg har aldrig haft et problem med at arbejde på noget, der ikke var mit, og jeg har arbejdet med en masse hold og læremestre, der har lært mig utrolig meget. Men jeg må indrømme, at der er intet der kan sammenlignes med det at træde ud på catwalken…og det var først til allersidst, at det gik op for mig, at det faktisk var min egen kollektion.

LÆS OGSÅ: Sommertendens: Tern

Den første kollektion fra Lorenzos hænder er pre-fall kollektionen, der netop er landet hos Stylebop.com, hvor den forhandles eksklusivt. Inspirationen er hentet fra slut 70’erne og start 80’ernes drømmende uskyldighed, med Brooke Shields som muse. En kollektion der leger med spillet mellem det romantiske og det sensuelle. Om den typiske Philosophy kvinde udtaler Lorenzo:

Hvis jeg skal se lidt tilbage i tiden, har jeg altid elsket Jane Birkin. Hun repræsenterer alt, hvad jeg kan lide. Hun har en fantastisk attitude og udstråling, fra hendes stil til den måde hun bærer tøjet, og den ubesværede måde, hun præsenterer sig selv. I dag ville jeg vælge Alexa Chung. Hun har sin egen personlige måde at se perfekt ud, men uden at det nogensinde bliver prætentiøst. Jeg er først lige gået i gang med at udforske min vision for det nye Philosophy, som jeg vil blive ved med at nuancere og udforske de næste sæsoner. For mig er det vigtigste at definere en type kvinde eller et tag på det romantiske, som kvinder kan genkende sig selv i.

LÆS OGSÅ: Næste H&M samarbejde bliver med Balmain

Pre-fall kollektionen byder på smukke flydende silhuetter, romantiske kjoler med print, blondetoppe, delikate skjorter, maxi nederdele, højtaljede bukser og strik med feminine detaljer.

Priser ligger fra ca. 1.700 – 11.000 kr. og mærket forhandles eksklusivt hos Stylebop.com. Du finder kollektionen her

Se vores favoritter fra kollektionen i galleriet:

Philosophy di Lorenzo Serafini

 

 

 

 

Læs mere om: