SHOPPING

Fashion Fun | 7 sjove items

Legende, sjov og iøjnefaldende mode er en tendens i øjeblikket – i gadebilledet så vel som på catwalken. Se de 7 eksempler på tendensen her.

På redaktionen kalder vi tendensen ”Fashion Fun”.

Fashion Fun-tendensen er skabt af legende, sjove og iøjnefaldende items, som for eksempel en Chanel-taske med form som en mælkekarton, hvorpå der står ”Lait de Coco” (de fanske ord for kokosmælk, men som også har en chik reference til kvinden bag Chanel-brandet: Coco Chanel). Chanel viste disse supermarkedsinspirerede tasker frem tilbage i 2014, men har stadig exceptionelle og sjove statementtasker i butikkerne lige nu.

LÆS OGSÅ: NYHED | Personificér dine Gucci-køb

Tendensen går hånd i hånd med customization-tendens, som for eksempel Gucci er frontløber for i øjeblikket, hvor det er moderne at personificere sine køb til garderoben i form af farve- og materialevalg, samt påsætning af initialer.

Vi er som mennesker simpelthen nået dertil, hvor vi gerne vil skille os ud fra mængden og eje noget helt unikt i en verden, hvor de fleste items er masseproducerede.

Disse legende og iøjnefaldende tendenser kan opnås på flere måder ved enten af gå til Chanel og Gucci eller ved gå DIY-vejen og købe badges og patches som henholdsvis kan sættes og stryges på tøjet.  

7 sjove items

LÆS OGSÅ: Danske MØ er med i ny Alexander Wang-reklame

Læs mere om: