SHOPPING

Feminin i kolde farver

Linda fik en make over på sin fødselsdag og fik gjort op med et drenget look.

På sin fødselsdag blev Linda forkælet af vores eksperter og blev sommerklar med nyt, let hår og tøj i blå toner.

Linda skrev
Jeg trænger virkelig til noget nyt, hvad angår min tøjstil og mit hår. Jeg er atletisk af bygning og kommer derfor nemt til at ligne en dreng.Før


Efter

Håret
For at få et feminint look blev der ikke taget så meget af længderne, men i stedet klippet en masse løse etager. Med denne frisure kan Linda udnytte sit glatte hår. Linda fik pandehår for at give frisuren personlighed, og der blev lavet en masse lyse striber.

Makeup
På kindbenene fik Linda gylden pudder og en rosa blush for et frisk look. Der kom en masse mascara på øjnene og sort eyeliner for at give en mørk smokey effekt. I øjenkrogen blev der lagt en lys øjenskygge for at åbne øjet, og til sidst blev Lindas læber markeret med en stærk orange løbeskift blandet med en transparent.

Vores råd
Vælger du volumen foroven, skal du bruge noget stramt forneden. Og omvendt. Du skal klæde dig mere feminint og springe ud i nogle farver. Kolde farver klæder dine øjne og din hudfarve.

3 gode produkter til Linda
Silver Charge Shampoo bevarer hårets kolde skær.
Mineralize skinfinish medium pudder for en naturlig og mat glød.
Paint Pot Groundwork som underlag får øjenmakeuppen til at holde længere.

Lindas kommentar
Jeg er super glad for min nye tøjstil og de mange gode råd. Jeg er vild med mit hår. 1000 tak for en dejlig dag - en skøn fødselsdagsgave at få af IN.


Se flere forvandlinger
Lyst til en make over?
Hvilken farve øjenskygge passer til dine øjne?


Silkekjole til 1.100 kr. fra Rützou, tørklæde til 399 kr. fra Day Birger et Mikkelsen, øreringe til 39 kr. fra H&M, flettet læderarmbånd til 249 kr. pr. stk. fra Stylesnob, sandal til 2.999 kr. fra Replay.