SHOPPING

Find årets sandaler allerede nu

Sæsonens sandaler skal være behagelige og gerne i plastik. Få fat i din favorit, inden de bliver revet ned fra hylderne.

Selv om udsigten til bare fødder lige nu virker meget fjern, er sommeren lige om hjørnet, og vi kan lige så godt være forberedte. Følelsen af at tage sandaler på er lig med sommer. Så lad os komme i de sandaler snarest! Derudover er det faktisk også en god idé at udse sig sine sandaler allerede nu. Sæsonens hotteste par kan nemlig hurtigt blive udsolgt - også inden de varme temperaturer rammer os.

Sandaler versus slippers

Sæsonens ultimative hit er slippers. Helst i plastik og gerne i en frisk farve. Plastikslippers - bedre kendt som badesandaler - har for alvor fået deres comeback, og den praktiske sko er nu ikke længere kun tilladt i svømmehallen og derhjemme. Den er blevet fashionabel og kan nu, uden frygt, bruges på åben gade. 

LÆS OGSÅ: 9 favorit slip-in sandaler

Den komfortable fodformede sandal er nu igen kommet tilbage i modebilledet, og det er simpelthen en gave, da man kan gå til månen og tilbage igen. Uden at få ondt i fødderne!

En mindre komfortabel sko, som også bliver en del af sommerens hit, er sandalen med den lille hæl. Sandalen med den lille hæl kommer til at redde enhver tøjkrise på ferien eller på de sommeraftener, som står i festens tegn. 

Se med i galleriet og find din favorit sandal

Årets sandaler

LÆS OGSÅ: 10 solbriller, som fuldender dit forårsoutfit

Forkæl dig selv med et abonnement på IN og få en eksklusiv gave - KØB HER

Læs mere om: