SHOPPING

Find de rigtige briller til din ansigtsform

Leder du efter et par nye fancy briller, men er i tvivl om hvad der passer til din ansigtsform? Vi guider dig til, hvilke briller du skal gå efter.

Man kan få flere timer til at gå med at prøve forskellige typer briller, for det er ikke let at finde det perfekte stel. Vi hjælper dig med at finde de rigtige briller, som fremhæver dine bedste ansigtstræk. 

Briller til din ansigtsform

Den ovale

Ovale ansigter har typisk et langt og smalt ansigt med markerede kindben. Hvis du har en oval ansigtsform, vil du næsten passe alle briller, så hvorfor ikke bare prøve løs med hvad ud kan lide indtil du falder over de rigtige briller.

Rektangulær

Rektangulære ansigter har normalt en dybere pande, længere næse eller firkantet underkæbe. Hvis du har en rektangulær ansigtsform, er et godt tip at gå efter stel med en kraftig brynlinje, der får dit ansigt til at se bredere ud. Undgå derimod smalle stel, som kan få rektangulære ansigter til at se længere ud.

Firkantet

Hvis dit ansigt har samme bredde og længde, og du har en bred pande og en stærk kæbe, har du formentlig en ”firkantet” ansigtsform. Her skal du overveje ovale eller runde stel, da de vil skabe harmoni med din ansigtsform og samtidigt bløde din kæbelinje op.

Forkæl dig selv med et abonnement på IN og få en eksklusiv gave - KØB HER

Rundt

Runde ansigter plejer at være ret korte med en bredere pande, fyldige kinder og en rund hage. Hvis du har et rundt ansigt, skal du prøve at gå efter kantede stel, da de vil skabe opmærksomhed mod ansigtets øverste halvdel.

I galleriet nedenunder, kan du få inspiration til hvilke briller du evt. kan prøve.

Briller til din ansigtsform

LÆS MERE: Se efterårets smukke og modige farvekombinationer