SHOPPING

Find din forårsjakke

Vinterjakken kan så småt pakkes ned og erstattes af din forårsjakke i takt med at dagene igen bliver længere og lysere. Find din favorit her!

Din jakke er den første beklædningsgenstand, folk ser, og derfor betyder den meget for dit look. Den slår tonen an for din stil.
Så ønsker du at iklæde dig sæsonens helt store hit, guider vi dig til, hvilken forårsjakke du skal gå efter.

LÆS OGSÅ: 10 solbriller, som fuldender dit forårsoutfit 

Sæsonens forårsjakke

Jakker kan bæres i alle længder, former, snit, farver og bredder, og sæsonen byder på lidt af det hele. Sæsonens helt store hit er den lange forårsfrakke, som gerne skal være i tern, ligesom resten af modebilledet. Jakken må gerne have et bånd i taljen for at skabe et feminint snit, som netop er i fokus nu. 

Den klassiske trenchcoat er igen i år kommet tilbage. Det er vi glade for, da den kan redde et hvert klassisk outfit. Måske kan du hive en gammel ud af skabet, ellers har sæsonens designere heldigvis sørget for en masse nye.

LÆS OGSÅ: Her er forårets store sneakers-tendenser 

Ustabilt dansk vejr

Den korte forårsjakke må i år gerne have skulderpuder og snit som en herreblazer, så du har plads til en chunky sweater under på de knap så lune dage.  

Det danske ustabile og skiftende vejr gør altid valget af forårsjakke lidt svært. Men vi har fundet nogle, som kunne være et godt bud på din nye forårsjakke.

Tag et kig i galleriet og find din favorit!

Find din forårsjakke