SHOPPING

Find inspiration til din brudekjole

Hvilken brudekjole skal du vælge? Se de tendenser, der hitter i år, og bliv inspireret af brudekjoledesignernes smukkeste brudekjoler.

Der er mange ting at tænke på og planlægge i forbindelse med at planlægge et bryllup. Brudekjolen er for de fleste vordende brude en særlig post. Hvordan skal du se ud på din store dag? Der findes mange forskellige slags brudekjoler - både de store prinsessedrømme, de helt enkle og så de lidt anderledes, der skiller sig ud fra mængden. Inden du går på jagt efter din brudekjole, er der dog lige nogle ting, der er særligt vigtige at tænke på. Læs alt det, du skal vide, inden du skal købe brudekjole HER.

Inspiration til brudekjoler 2019

Vi lever i en tid, hvor det at være tro mod sin personlige stil er meget mere på mode end at følge tendenserne. Det samme gælder i bryllupsmoden. De store designere kommer på banen med kjoler, der skiller sig ud fra tradtionelle brudekjoler. Så hvis der er en tendens i år, er det, at alt er tilladt. Der ses flere eksempler på minimalistiske kjoler, uventede detaljer og med inspiration fra jakkesæt.

Royal brudekjoleinspiration

2018's helt store bryllupsbegivenhed var naturligvis det royale bryllup mellem Meghan Markle og Prins Harry. Den nygifte hertuginde af Sussex valgte to brudekjoler på dagen. En Givenchy-kjole til vielsen og en Stella McCartney-kjole til festen. Sidstnævnte har designeren sendt på gaden i en variant, så mon ikke flere af årets brude vil være fristet af den royale model. Se den længere nede i artiklen.

LÆS OGSÅ: 10 ikoniske brudekjoler

LÆS OGSÅ: Må man have sort på til bryllup?

Find inspiration til din brudekjole

Se nogle af årets smukkeste brudekjoler fra designerne, der er usammenlignelige, når det gælder kjoler til den store dag.

En brudekjole med et tvist

Der er som sådan ikke noget nytænkende over en stropløs brudekjole med et voluminøst skørt, men denne brudekjole fra Alexis Mabille er alligevel noget særligt. Den dekonstruerede skjorteform gør kjolen helt anderledes end dem, du traditionelt ser i bryllupsbutikkerne.

Stropløs brudekjole, Alexis Mabille 29.520 kr. Kan købes online HER

Brudekjole med glimmer

Drys lidt guldglimmer ud over din store dag med den her smukke og romantiske brudekjole fra Temperly London. Den afslappede pasform gør desuden kjolen ideel til et havebryllup.

Brudekjole med glimmer, Temperly London, 13.928 kr. Kan købes online HER

Brud i buksedragt

Hvis du ikke er til kjoler, er det heldigt at buksedragten kan være akkurat lige så festlig og formel. Særligt Stella McCartney mestrer kunsten og skaber flatterende og detaljerige buksedragter, der er en brud værdig.

Buksedragt, Stella McCartney, 16.383 kr. Kan købes online HER

Draperet brudekjole

Giv den som græsk gudinde på din bryllupsdag med en skøn draperet silkekjole, som næsten må være lige så behagelig som et sæt joggingtøj – om end en tand mere glamourøs.

Draperet brudekjole, Roland Mouret, 15.674 kr. Kan købes online HER

Enkel brudekjole

Emilia Wickstead er en darling i bryllupsverdenen, og hendes genkendelige snit er et hit hos brude med hang til en mere enkel stil.

Enkel brudekjole, Emilia Wickstead, 19.289 kr. Kan købes online HER

Figursyet brudekjole

Det er let at være sexet og tildækket på samme tid i brudekjoler, der smyger sig om hofterne og fremhæver taljen.

Figursyet brudekjole, Stella McCartney, 23.885 kr. Kan købes online HER

Meghan Markles brudekjole

Det mest omtalte bryllup i 2018 var klart, da den amerikanske skuespiller Meghan Markle blev til hertuginden af Sussex, da hun giftede sig med Prins Harry. Til selve vielsen bar Meghan Givenchy, men til den efterfølgende fest sprang hun i en halterneck-kjole fra Stella McCartney. Den kan du nu også få fingrene i.

Halterneck brudekjole, Stella McCartney, 28.326 kr. Kan købes online HER

Minimalistisk brudekjole

Der er ikke sparet på wow-faktor i Gabriela Hearsts bud på sæsonens brudekjole. Den stropløse form med det kappelignende slæb er perfekt til dig, der gerne vil lave et statement uden blonder og flæser.

Stropløs brudekjole, Gabriela Hearst, 46.987 kr. Kan købes online HER

Skulpturel brudekjole

De skulpturelle detaljer i kjolen fra Maticevski gør den særligt flatterende. Desuden har den et lille slæb.

Skulpturel brudekjole, Maticevski, 17.615 kr. Kan købes online HER

LÆS OGSÅ: 5 ting bryllupsgæsten ikke må have på

Læs mere om: