SHOPPING

Fjällrävens nye kollektion giver dig endnu mere lyst til at komme udenfor

Fjällrävens nye kollektion af tøj og udstyr, lavet af overskydende stoffer, er en kollektion med nye farvekombinationer, klassiske designs og de samme høje standarder for funktionalitet. Smugkig kollektionen her.

I mere end 60 år har det svenske brand Fjällräven været synonym med vild natur, vandring og udendørslivet. Flere af os ligger inde med nostalgiske barndomsminder, når vi tænker tilbage på den lille ræv på rygsækken, der har fat i både den praktiske og fornuftige, dem, der elsker outdoorgrej og dem, der kan lide at tilføje lidt kulør med svensk kulturarv.

Fjällräven, der er kendt for deres funktionelle outerwear og den mest ikoniske, elskede og kopierede rygsæk ’Kånken’, har gennem mange år oplevet en global hype båret an af flere samarbejder med f.eks. det danske mærke Acne, men også for deres mangeårige tilgang til bæredygtighed.

Brandet er nu klar med deres nyeste kollektion ’Samlaren’, der sender dine tanker mod bjerge, skov og hav. Kollektionen fokuserer på zero waste og upcycling med deres klassiske designs i en helt ny fortolkning.

Læs også: Se den nye kollektion fra det franske modeikon Ines de la Fressange for Uniqlo

En unik og endnu mere bæredygtig kollektion

Fjällrävens capsule kollektion ’Samlaren’, hvis første drop lige er landet, er et helt nyt koncept og samtidig en limited edition kollektion, der giver nyt liv til de materialer, som deres fabrikker har i overskud.

Kollektionen går samtidig hånd-i-hånd med Fjällrävens DNA, som er baseret på funktionalitet, tradition, holdbarhed og pålidelighed.

Glæd dig til jakker, tasker og tilbehør til både mænd og kvinder, der elsker unikke design med legesyge farvekombinationer og color blocking.

Smugkig kollektionen her

Priserne ligger fra 319 DKK - 2.299 DKK. 

Du kan finde det første drop af kollektionen lige HER

Læs også: 9 designertasker, der aldrig går af mode

Læs mere om: