SHOPPING

Forårets vildeste sko og stiletter

Glemt alt om at gå i ét med fortorvet denne sæson. Forårets sko og stiletter er nemlig alt andet end kedelige.

Om dit forår står på lange dansestunder i nattelivet eller raske gåture gennem byen, så er der et par fantastiske sko til anledningen. Sæsonens sko og stiletter er farverige, mønstrede og pompøse. Farve med farve på, vilde detaljer, anderledes materialer og en hel masse kreativitet og fantasi.

Sneakers med sål

Den klassiske Stan Smith med flad sål har længe, nærmeste i årtier, været en af de mest populære sneakers, men nu siger de store modehuse stop. Mere end nogensinde før så vi sneakers på catwalken ved modeugernes SS18- og AW18-shows. Men denne gang var det ikke de flade Stan Smith-lignende sneakers, men den større og mere chunky sneaker. Denne trend har store modehuse, som blandt andet Louis Vuitton, Balenciaga og Prada hoppet med på.

LÆS OGSÅ: Se forårets store sneaker-tendenser

Dans i farver

Ud over de store sneakers rummer det kommende forår også et frisk pust af farver. Lilla, orange, rød og elektrisk blå er alle farver, som de store designere har taget med ind i skogarderoben. Ikke nok med de kan pifte et outfit op, får det også folk til at vende sig om på gaden efter dig.

LÆS OGSÅ: 7 ting, der får folk til at vende sig om på gaden efter dig

Sæsonens vildeste sko

Læs mere om: