SHOPPING

GUIDE | 5 tricks der kan pifte ethvert outfit op

Det kan ofte være svært at finde ud af, hvad der giver outfittet det sidste touch. Du behøver dog ikke at købe det dyreste og nyeste tøj og smide alt det gamle ud, for at pifte din stil op. Der er nemlig fem meget nemme småjusteringer du kan gøre, for at få indholdet i dit klædeskab til at se ekstra godt ud - uden at det kræver nye investeringer

1. Tilføj altid en ekstra ting

De fleste af os har en tøjkrise i løbet af ugen. Det kan enten være om morgenen inden arbejde, før en kaffedate med veninderne eller noget helt tredje, og det ender ofte med, at man bare tager noget på, som får en til at føle sig godt tilpas og selvsikker. Men outfittet kan derfor også nemt gå hen og blive en smule kedeligt, og tit mangler der noget...

Vi har derfor et rigtig godt og nemt tip: Tilføj en ekstra ting til dit outfit. Det kan enten være en vest, et stort smykke, en hat, fed blazer, cool cardigan osv. Dette trick kan pifte alle sæt op på meget få sekunder - og det koster ingen penge!

2. En hvid t-shirt er vigtig 

En hvid t-shirt kan godt lyde lidt kedelig, men den får ikke helt den anerkendelse som den burde. Den har nemlig den egenskab, at den kan nedtone et outfit - hvilket er en positiv ting. Det betyder, at du kan have din palliet-nederdel på eller suitbukser - uden at komme til at se for business eller overdressed ud på en normal hverdag. Den hvide t-shirt kommer jo i mange forskellige versioner som med rund-hals, v-hals, kort, lang, og med en masse fine diskrete detaljer som kan nedtone et farverigt og larmende sæt, og gøre det mere elegant og afslappet.

LÆS OGSÅ: Stjæl stilen: Sådan får du et stilrent vinterlook

3. Mørke jeans er et must

Enhver kvinde bør eje et par rigtig gode jeans i god kvalitet. Hvis du gerne vil have et par boyfriend, flare (trompet), eller stramme jeans, og de samtidig skal se dyre og elegante ud, skal du gå efter den mørke farve. De holder til lidt mere end de lyse jeans, hvilket også betyder, at de ikke skal vaskes så ofte.  En regel, som du skal huske, er nemlig at jeans ikke må blive vasket for tit, da de ellers bliver mere slidte og derfor ikke holder lige så lang tid, som de burde.

4. Minimalisme er sexet

Trenden med at have et ”rent look” er populært lige nu, og vi er også vilde med tendensen her på redaktionen. Gå efter en enkel makeup og håret tilfældigt løst eller i en hestehale. Det vigtigste er et frisk og velplejet look - og lad så outfittet gøre resten af arbejdet.     

5. Leg med materialerne

Der er ingen tvivl om, at ruskind, læder, pels og metallic har været en trend i et stykke tid og stadig er det. Vi vælger bare ofte kun at tage én af materialerne på ad gangen, men man skal bestemt ikke være bange for at mixe og matche alle materialerne sammen på én gang. Outfittet kan let få mere liv og pifte dit hverdagslook op. Hvis man ikke vil have for mange forskellige materialer på, på en gang, så kan en ruskindskjole og et læder- eller metallicbælte gøre en kæmpe forskel, uden du behøver at gå ud og købe et nyt outfit til festen i weekenden!