SHOPPING

Guide: De bedste outlets i udlandet

Skal du ud og rejse i sommerferien, og vil du gerne shoppe lækre designervarer til billige penge, så gå ind på FDMs nye rejse website, og tjek den store guide til outlets over hele verden

Din sommerferie behøver ikke kun at bestå af god mad og kølige drinks i vandkanten. Der findes nemlig masser af outlets, hvor eksklusive designersager kan købes med besparelser på helt op til 70 %. På www.fdm-travel.dk/outlet-shopping finder du en liste over de største outlets både i Europa, USA og Østen. Siden er inddelt efter land og har indbygget ruteplan, så du nemt kan finde frem til outlettet.

Hvert outlet har typisk mellem 50 og 200 butikker, som henvender sig til hele familien. Ofte er outlettet beliggende lidt uden for storbyerne, men de fleste steder kører der busser, som kun har outlet som destination.

Planlæg dit besøg
Inden du besøger de forskellige outlets, kan du med fordel undersøge deres hjemmeside. Her vil der ofte være en liste over, hvilke mærker du kan finde, og flere af udbyderne tilbyder yderligere rabatordninger og kuponhæfter, som blot kræver, at du tilmelder sig på deres hjemmeside, inden du besøger outlettet.

Find vej til de store outlets i udlandetDe 3 mest efterspurgte outlets:

Woodbury common, New York
Metzingen, Tyskland (40 km syd for Stuttgart)
Barberino Designer Outlet, Italien (30 min. fra Firenze)

Relevante links

Man's world Badenymfe fra VM
Få et pusterum