SHOPPING

Her er 8 bud på den perfekte hvide T-shirt

IN har fundet 8 bud på den perfekte hvide T-shirt til alle slags lejligheder og i forskellige faconer, materialer og pasformer.

Hvor svært kan det være at finde den perfekte hvide T-shirt? Svært. Tydeligvis. For de findes i et utal af faconer, materialer og kvaliteter. Derfor kan du sjældent hive den første og bedste ned fra hylden og med hjem. Det handler om at finde lige netop den – eller flere - der er vellavet, behagelig, og vigtigst af alt, falder i lige netop din smag. 

Bæredygtig hvid T-shirt 

Aiayu er et mærke du aldrig går galt i byen med, og bestemt ikke når det kommer til deres basis T-shirts. Ikke nok med at Aiayu er et bæredygtigt brand, og at denne T-shirt er lavet i 100% økologisk bomuld, er den også lavet i en utrolig afslappet pasform med rund hals, buede sømme og en god længde bagtil.  

Aiayu, 395 kr. Kan købes HER

Hvid T-shirt med med høj hals 

Denne tætsiddende hvide T-shirt fra Kokoon sidder lige i skabet, når det kommer til en god basis-garderobe. Dens pasform og høje hals gør den hvide T-shirt sofistikeret mens rib-mønstret giver den et mere feminint look.

Kokoon, 1.000 kr. Kan købes HER

LÆS OGSÅ: 10 typer tasker enhver kvinde må eje

Hvid T-shirt med print 

Det er altid sjovt at tilføje nogle flere detaljer til outfittet, og dette kan gøres på en nem og afslappet måde, ved at hoppe i en T-shirt med et fedt print. Denne cool T-shirt fra Ganni i 100% økologisk bomuld har et farverigt print, som giver den hvide T-shirt lidt ekstra kant. Sæt T-shirten sammen med dine yndlingsjeans for et afslappet hverdagslook.

Ganni, 599 kr. Kan købes HER

Hvid T-shirt med dyb udskæring 

Basic T-shirts kommer i mange pasformer og designs, og nogle gange er det rart at have lidt forskelligt. Denne hvide T-shirt fra Mango i rib og med dyb udskæring fremhæver hals og kraveben. Det gør den perfekt til også at fremhæve et halssmykke.

Mango, 129 kr. Kan købes HER

LÆS OGSÅ: 5 farver du ikke kommer udenom denne sommer

Hvid T-shirt i strik

T-shirten har en elegant silhuet med dens vandrette strikkede detaljer, og er perfekt til hverdag med et par bukser, men kan også nemt sammensættes med en nederdel og et par festlige sko til en aften ude.  

By Malene Birger, 1.399 kr. Kan købes HER

Forkæl dig selv med et abonnement på IN og få en eksklusiv gave - KØB HER

Hvid T-shirt i silke

Man har typisk altid mere end én klassisk hvid T-shirt. Og en T-shirt i silkeblanding vil du helt sikkert ikke fortryde. Den er lige så blød som den er pæn

H&M, 249 kr. Kan købes HER

Hvid T-shirt med feminine detaljer 

En hvid T-shirt behøver ikke at være kedelig. Selvom den typisk er simpel, så findes den i et utal af modeller. Tag for eksempel denne T-shirt fra Bruuns Bazaar, med hvid-ternet design, pufærmer og elastik i taljen. Den er godt nok hvid, men dens mange detaljer giver den et mere feminint og sjovt look. 

Bruuns Bazaar, 600 kr. Kan købes HER

Tætsiddende hvid T-shirt

Kvindekroppen er smuk, og hvorfor ikke fremhæve alle de vidunderlige feminine snit i en tætsiddende model? Denne hvide T-shirt fra Filippa K har en tætsiddende pasform med korte ærmer i blødt bomuld, som går ned til hofterne. Den er nedtonet, klassisk og perfekt til indenunder en oversize blazer.

Filippa K, 550 kr. Kan købes HER

LÆS OGSÅ: Her er tricket, der pifter ethvert outfit op