SHOPPING

Her er de nemme tricks, der får folk til at vende sig efter dig på gaden

Hvem vil ikke gerne være den, der på grund af sin stil skiller sig ud på gaden? Det vil vi her på redaktionen i hvert fald gerne, og vi guider dig derfor til 7 ting, der får folk til at vende sig om efter dig!

Kender du typen, du kigger langt efter på gaden, fordi hun på forunderlig vis har formået at klæde sig elegant og interessant på samme tid? Du behøver ikke være klædt i neon fra top til tå for at skille dig ud fra mængden. Vi har fundet syv items, der får folk til vende sig om efter dig.

Se også tricket, der pifter et hvert outfit op! 

7 items, der får dig til at stå frem i gadebilledet

1. Jakken

En jakke kan løfte et hvert outfit til nye højder! Selvom du har sorte jeans og en t-shirt på, vil folk kigge misundeligt på dig, hvis du er iført den helt rigtige jakke.

Denne jakke fra Stand Studio har det hele, hvis du gerne vil tiltrække folk din opmærksomhed: Den skinner, den har slangetryk, og så er den både sort, hvid og grøn.

Jakke, Stand Studio, 2.814 kr. Kan købes online HER

Forkæl dig selv med et abonnement på IN og få en eksklusiv gave - KØB HER

2. Skoene

Udover jakken er skoene også essentielle. Sko er bemærkelsesværdige, hvis de har en form, længde eller farve, der virkelig skiller sig ud.

De store sandaler har over længere tid arbejdet sig ind i gadebilledet igen, og disse fra Stella McCartney har endda plateausål. Der er garanti for, at folk vil tage et ekstra kig på dem.

Sandaler, Stella McCartney, 3.175 kr. Kan købes online HER

SE OGSÅ: 7 måder, du kan style bukser med vidde

3. Tasken

En kvinde kan næppe have for mange tasker, for en taske kan løfte et hvert outfit op. 

Den perlebesatte taske har, ligesom sandalerne, arbejdet sig langsomt ind i modeverden. De kommer i alverdens farver og flere forskellige kvaliteter.

Denne fra Jil Sander skiller sig dog ud, da den er formet som en klassik bucket bag, som man typisk ser i canvas eller læder. Den er sort og har en indvendig pose i rødt læder, som kan tages ud. Dette ekstra røde pift gør den ekstra iøjefaldende.  

Taske, Jil Sander, 7.784 kr. Kan købes online HER

4. Buksedragten

En buksedragt er altid et sjovt alternativ til en kjole, og anvendelsen viser, at man tør skille sig lidt ud.

Denne fra Nicholas er sort og har klassiske træk fra et jakkesæt, men er uden ærmer, hvilket gør den mere forårsvenlig. Den indkapsler perfekt, hvordan du kan klæde dig klassisk med et twist, og det skal nok få folk til at vende sig efter dig. 

Buksedragt, Nicholas, 4.807 kr. Kan købes online HER

LÆS OGSÅ: De 5 største modetendenser i 2020

5. Solbrillerne

Solbriller kan redde ethvert outfit, og du behøver ikke en anledning til at tage dem på – ikke engang solskin. Solbriller har længe bevæget sig mere og mere i den smalle retning, hvilket er blevet set på en lang række kendisser.

Disse solbriller fra Courréges Eyewear følger den rektangulære trend, men de afviger med de skulpturelle glas, som går udover stellet. De har også varme glas, som kan gøre en hver dag en tand mere sommerlig. I hvert fald for den, som ser ud af dem.

Solbriller, Courréges Eyewear, 2.763 kr. Kan købes online HER

6. Håret

Hårpynt er over alt i form af hårbøjler og funklende hårspænder. Scrunchies var store i 90’erne, og dem ser vi også flere steder. 

Denne scrunchie fra Fendi vil fange folks opmærksomhed på gaden, det der ikke blot er tale om en schruncie. Elastikken har lange bånd i silke, så det ligner , at du har vundet et tørklæde om håret. Ikke nok med at elastikken altså er stor og dermed skaber opmærksomhed, - den har også et logoprint, som er oppe i tiden.

Elastik, Fendi, 3.225 kr. Kan købes online HER

7. Smykket

Smykker kan ligesom solbriller pifte ethvert outfit op, hvorfor det er værd at investere i gode accessories. De tillader dig nemlig at købe gode basis items til garderoben uden at komme til at se kedelig ud.

Disse øreringe fra Jaquemus vil uden tvivl få folk til at vende sig efter dig på gaden: De er store, de er farverige, og så er de asymmetriske.

Øreringe, Jacquemus, 1.992 kr. Kan købes online HER

SE OGSÅ: 7 smukke items til din arbejdsgarderobe