SHOPPING

Her er forårets store sneakers-tendenser

Sneakers kan bruges til alt, og derfor er det et absolut must-have i din garderobe. Her kan du shoppe sæsonens mest populære.

Fortovene er snart rene, og forhåbentlig begynder forårstemperaturerne at rykke på sig. Det betyder, at vi så småt kan begynde på vores undskyldninger om, hvorfor vi igen skal have nye sneakers.

LÆS OGSÅ: 12 overgangsjakker til foråret

Sæsonens absolutte hit er i den grad inspirerede af 90’ernes ikoniske buffalosko. Chunky sneakers bliver nemlig sæsonens helt store hit. Balenciaga leverede for et par måneder siden et af sæsonens første, som blev revet af hylderne. Men frygt ej, nu kommer de cool sneakers også fra andre brands.

LÆS OGSÅ: Her er forårets 14 fedeste sneakers

En anden kæmpe tendens er socks sneakers. Følelsen af at have skoen på er ligesom sokker. Vi lover, at når du først har sat foden i den, kommer den ikke ud igen! Ikke fordi du ikke kan, men fordi du ikke vil. Skoen er simpelthen så behagelig!

LÆS OGSÅ: Sådan plejer du dine sko og sneakers

Hvis du synes, at både chunky sneakers og sock sneakers bliver lidt for vilde til dig, er en klassisk hvid sneaker heldigvis stadig helt med på moden.  

Sæsonens lækreste sneakers er samlet i galleriet

De lækreste sneakers til foråret

Læs mere om: