SHOPPING

Her er jakken, du kan bruge til alt

90’ernes elskede denim-tendens er over os igen – og heldigvis for det! En denimjakke kan, ligesom sort, gå til alt, og materialet passer til alle. IN guider dig her til, hvilke denimjakker du ikke kan leve uden og hvorfor.

Den bedste jakke, du kan investere i denne sommer er uden tvivl en denimjakke. Det tidløse materiale giver et fedt udtryk, der hverken er for afslappet eller for fint, og som tit bare bliver lækrere af at få noget patina. Det betyder, at jakken kan være passende i stort set alle situationer, alt efter hvad du sætter den sammen med.

Denimjakken findes i et hav af nuancer og pasforme, hvilket også gør denimjakken perfekt til flere forskellige personer og deres stil.

LÆS OGSÅ: Style din denimjakke med en smuk sommerkjole

Sådan bruger du den uundværlige denimjakke:

  • Til sommerfesten: Den hvide denimjakke over en smuk sommerkjole er super feminint, men stadig stilet og ikke for fint.
  • Til hverdag: Sorte, løse herrebukser, en hvid løs skjorte og en denimjakke, enten i boyfriend-fit eller figursyet. Det er henkastet lækkert.
  • Når du skal skille dig ud: I denim fra top til tå, gerne i den klassiske mørkeblå farve, bliver du ikke mere cool. Det er et mere vovet look, men ikke desto mindre et sikkert modevalg.

I galleriet kan du finde din favorit blandt 13 lækre denimjakker:

13 lækre denimjakker

LÆS OGSÅ: Sæsonens 13 mest populære it-items

Læs mere om: