SHOPPING

H&M indgår designsamarbejde med kendt kjoledesigner

Du kender nok den irske designer, Simone Rocha, for hendes glamourøse og ultrafeminine kjoler. Nu har hun lavet et designsamarbejde med H&M, og det er til hele familiens fordel. Læs med herunder, når IN giver dig alt det, du skal vide om det nye designsamarbejde + et smugkig af kollektionen.

Irske designer, Simone Rocha, er den første fra hendes land til at lave et designarbejde med den svenske tøjgigant H&M. Et samarbejde, der længe har været på H&M’s ønskeliste.

Med sine tylskørter og mange lag, udstråler Rochas design feminitet, styrke og mod.

Normalt er hendes glamourøse og ultafeminine designs til kvindernes fordel, men denne gang er det til fordel for hele familiens garderobe - og det er første gang nogensinde.

Læs også: Se den tidligdre Hérmes-designers nye kollektion for Uniqlo

Kan du forestille dig en miniaturversion af Simone Rochas klassiske poplin-kjoler kombineret med de fineste rosa cashmere-cardigans med perlemorsknapper? Det er for sødt...

Foto: H&M

Hvad angår mændene, indeholder kollektionen også alle Rochas signaturstyles – alt fra en opdateret trenchcoat med perleudsmykning på kraven til en afrundet sommerparka til et klassisk jakkesæt i uld og en farverig ternet blazer med matchende bukser.

Foto: H&M

Samarbejdet sker i forbindelse med, at Simone Rocha kan fejre 10-års jubilæum. I et interview med det britiske Vogue fortæller hun:

- H&M-kollektionen er i høj grad en udforskning af mit eksisterende arbejde. 

Dertil tilføjer hun:

- Jeg håber, at kollektionens items vi blive båret og sat pris på i mange år. Alle items er blevet til ved idéer og inspiration, der har formet mig og mit brand de seneste 10 år, og jeg er spændt på at se dem blive fortolket og stylet på nye måder. 

Glæder du dig også til at kollektionen rammer butikkerne? Så er du ikke den eneste. Rygterne siger, at kollektionen vil ramme udvalgte butikker og H&M’s website den 11. marts. I mellemtiden kan du herunder tjekke hele kollektionen ud.

H&Ms designsamarbejde med Simone Rocha er til hele familien

Læs også: Mango udvider med ny homeware-kollektion

 

Læs mere om: