SHOPPING

H&M Studio SS16 er klar til at tage dig med på en rejse

Altid udforskende, altid glamourøs, altid på eventyr. Torsdag vil H&M Studios SS16 kollektion være tilgængelig i udvalgte butikker.

Sejlet er sat til eventyr og boheme-frihed med denne nye Spring/Summer kollektion fra H&M Studio. Med kombinationen af endeløs sommerglæde på stranden, funktionaliteten af den rejsende og den sportslige side af den urbane pige, har H&M Studio skabt sand sommer stemning.

LÆS OGSÅ: Munthes SS16-kollektion er landet i butikkerne

Tøjet er iøjnefaldende og alligevel også afslappet: glamouren af en stribet kjole med tynde stropper, en halterneck top og lange nederdele, eller en kaftan med oversize snøre foran. Det er den slags iøjnefaldende ubesværede garderobe, hvor alting kan pakkes i en rygsæk: halternecks, bikinier, draperede shorts, sports leggings, flagrende kjoler og hættetrøjer.

Materialerne er silke, hør, lærred og til flere items er der brugt 100 % økologisk bomuld. Kollektionen er præget af solblegede nuancer, gul, rød, grøn, off-white og neutrale tie-dye farver.

Kollektionen vil være tilgængelig i 200 udvalgte butikker på verdensplan, samt online på H&M.com fra d. 25. februar 2016.

De udvalgte butikker her i landet er:

  • Lyngby Storcenter
  • Galleri K - København
  • Amagertorv - København
  • Frederiksbergcentret
  • Århus Clemensborg

LÆS OGSÅ: & Other Stories afslører co-lab kollektion af FAUX/real

Læs mere om: