SHOPPING

Hold dig varm hele vinteren | 15 dunjakker til dig

Lange og korte, store og små, farverige og grå… Trods vinterens kulde med lækre dunjakker, der ikke bare varmer, men fortsat er et hit på modefronten!

Dunjakken er et absolut must i vintertiden, specielt de kolde morgener, hvor sengen som regel er det mest attraktive på flere hundred meters afstand. Det kan i forvejen være hårdt at trodse mørket og ofte tyr du måske til diverse striktrøjer i håb om, at kunne holde varmen. Lad dunjakken blive det item i din garderobe, der kan gøre disse dage en smule lettere at komme i gang med – og ikke mindst varmere!

Dunjakker – tag dynen med på job

Det kræver som regel både huer og handsker, bare at nærme sig hoveddøren i vintertiden. Men heldigvis er sidste vinters mest populære outerwear item, stadig lige så populær. Designerne er bestemt ikke blevet træt af dunjakken og det er vi heller ikke. Du kan derfor trygt investere i en solid og lækker dunjakke, og også gerne den store plyssede, hvis du virkelig vil have “dynefølelsen” med dig.

LÆS OGSÅ: 25 flotte vinterjakker, der holder dig varm hele vinteren

For hvad lyder bedre, end at tage dynen med på job? Selvom vi glædeligt pakker os ind fra top til tå, for at nå frem til en destination mandag morgen, er der alligevel en del af os, der gerne ville blive i sengen. Imidlertid kan det ofte være en af de smukkeste dage på året, når solen står lavt og rammer nattefrosten på træerne. Så hvis ikke du allerede har investeret i en dunjakke, kan du stadig trygt gøre dette. Her får du i hvert fald inspiration til, hvilke super fede dunjakker, der er at finde online netop nu. 

Shop 15 lækre dunjakker, du kan trodse minusgraderne i:

15 dunjakker til dig

LÆS OGSÅ: 11 flotte (og varme) vinterstøvler du vil elske