SHOPPING

HOLD VARMEN | 15 strik til den kolde vinter

Vinteren er over os, og det betyder STRIK i massevis. Selvom vi alle nyder en flot skjorte eller top, er der sjældent noget så rart som at hoppe i en stor ulden striktrøje.

Sæsonens fineste strik

Den hører til i ethvert klædeskab og er ofte et af de items, der overlever, når vintergarderoben pakkes ned. Det er selvfølgelig den tidsløse uldede striktrøje. Der er noget hyggeligt over at have en god skuffe fyldt med strik – og så er det oven i købet praktisk!

LÆS OGSÅ:Strik din egen Mads Nørgaard sweater og støt et godt formål

Er du en af dem der bare altid fryser lidt, og derfor sjældent forlader huset uden både halstørklæde, vanter og fem lag strik? Så har du måske mere tendens til at købe mange forskellige fremfor det evige varmeapparat, der kan nøjes med at investere i én tidsløs trøje, der holder sæson efter sæson.

Heldigvis er striktrøjen sjældent et af de items der står for skud i den dynamiske modeverden, og lige gyldig hvilken tendens vi ser, vil den være der i alverdens afskygninger. Det betyder også, at det er et af de items man sagtens kan have en del af. IN giver dig derfor 15 bud på nye uldede venner til din garderobe, så du kan holde dig varm hele året rundt.

15 STRIK

LÆS OGSÅ : SHOPPING | De bedste modefund i sæsonens mest hypede farve

Læs mere om: