Christiane Schaumburg-Müller
SHOPPING

Hop med på brillemoden

Briller er blevet et must-have på lige fod med andet modetilbehør som tørklæder, armbånd, sko og øreringe. Vi har fundet eksempler på, hvad der bliver hot indenfor brillemoden i foråret 2009.


Førhen var briller et nødvendigt unde for folk, der havde dårligt syn. I dag er briller blevet et must-have på lige fod med andet modetilbehør som tørklæder, armbånd, sko og øreringe.

Mange vil gerne skille sig ud fra mængden, og derfor er briller ofte med til at signalere et personligt statement, der siger: Se mig - jeg er intellektuel på den trendy og sjove måde.

I den kommende sæson er tendensen indenfor brillemoden, at designet skal have retro look, der sender tankerne tilbage til 60´erne, dog lavet i nutidens lette materialer.

Vi har smugkigget hos brillefirmaet MYKITA, og fundet nogle eksempler på hvordan brillemoden kommer til at se ud i foråret og sommeren 2009.
Inspiration til kollektionen har designerne fundet hos 60´ernes stjerner indenfor film og musik.Metropolitan er en kollektion til det modebevidste storbymenneske, som opfatter almindelige solbriller for diskrete.
Kollektionen spiller på klassisk 60'er design i acetat med et kraftige look. Selv om stellet virker kraftigt, vejer det nærmest ingenting, og det ultralette materiale giver maksimal komfort.


Concord kollektionen henvender sig til det feminine publikum, der går efter enkle former med en sporty appeal. Linien er skabt til den afslappede, feminine og moderne kvinde, der har fingeren på pulsen.

Collection No. 2 er kollektionen for de mindre vovede brillebrugere. Stilfulde og klassiske solbriller, der med de runde glasformer og overdimensionerede rammer, lader tankerne gå tilbage til 40- og 60´ ernes solbrillemode.Se flere nyheder fra modeverdenen.

Læs mere om brillefirmaet MYKITA.