SHOPPING

INs assisterende moderedaktør | 11 forårsfavoritter

INs assisterende moderedaktør, Nanna Juulsgaard, drømmer om skandinaviske farver i blå og gule nuancer, smukke snit og feminine accessories. Se hendes 11 udvalgte favoritter dette forår og få inspiration til din forårsgarderobe.

INs assisterende moderedaktør, Nanna Juulsgaard, har udvalgt 11 favoritter dette forår. Hun hopper med på modens farverige tendens og har fundet sine favorit items og drømmekøb.

Jeg helt vild med de gule, lyseblå og navy nuancer - og gerne i kombination med hinanden. Lyseblå har altid været min favoritfarve, så lyseblå items er altid et sikkert køb for mig. Gul er en af sæsonens mest populære farver og den farve, som jeg kommer til at tage allermest til mig. Gul er mindre feminin og mere skandinavisk end eksempelvis lyserøde, som var særligt populær sidste sæson, og derfor passer gul bedre til min stil.

LÆS OGSÅ: SHOPPING | Gul som solen

J.W. Anderson er en af mine favorit designere, han er en populære herre og dermed også en dyr en af slagsen, hvilket betyder at mange af hans køb må forblive i mine drømme. Grunden til at jeg synes, at han er noget helt særligt er hans håndværk, og hans snit er næsten helt skrædderagtige, og så laver han styles, der kan bære hele outfittet alene, hvilket jeg slet ikke kan stå for.

Klik igennem galleriet for at Nannas drømmekøb, og hvad der måske kan blive en af hendes fremtidige investeringer:

11 forårsfavoritter | IN

LÆS OGSÅ: MODE | Den assisterende moderedaktørs februar-favoritter