SHOPPING

JULEGAVER | 24 idéer til din ønskeseddel

Hvad skal du ønske dig til jul? Juleaften nærmer sig, og dine kære spørger sikkert ind til dine gaveønsker. Lav derfor en ønskeliste til jul, så du kan få lige dét, du drømmer om! Her er 24 gaveidéer til din ønskeseddel til jul.

Ahh… den søde juletid er snart over os. Det skal fejres med hyggelige stunder i gode venner og families lag. Og så var der da vist også noget med nogle gaver under et træ, var der ikke? Jo vist.

Hvad ønsker du dig til jul?

Det spørgsmål bliver du nok – som så mange andre – stillet et utal af gange i denne tid, og det kan være svært at svare på, hvis man ikke sådan lige går og mangler noget. Men når nu det skal være, og dine kære ønsker at forkæle dig til jul, hvorfor så ikke hjælpe dem i en bestemt retning, når de skal ud og julegaveshoppe.

LÆS OGSÅ: Pakkekalender - 24 gaver til under 500 kr.

Lav en ønskeseddel til jul

Derfor kan du glæde både dine nærmeste – og i sidste ende dig selv – med en ønskeliste til jul. Du kan samle inspiration herunder til, hvad du kan skrive på lige netop din ønskeliste, og måske vil disse tips give dig idéer til nye juleønsker til din liste – eller måske idéer til, hvad du kan give andre i julegave.

Hvis du gerne vil give en personlig julegave til en af dine kære, så kan du læse mere her om, hvad du kan give, og hvordan du kommer i gang.

24 idéer til din ønskeseddel til jul

Her får du 24 idéer til, hvilke julegaveønsker du kan skrive på din ønskeseddel til jul.

Juleønsket til samlingen: Krukke fra Royal Copenhagen

Det tidløse design som du løbende kan samle jul efter jul – Musselmalet. Krukken fra Royal Copenhagen kan bruges til alt fra kaffebønner til fredagsslik og sikrer en tæt lukning.


Krukke, Royal Copenhagen, 1.599 kr. Kan købes online HER

Ønsket til den rejseglade: Kuffert fra Delsey

Det kan være svært at finde den perfekte kuffert. Den skal være let, rummelig og ikke mindst æstetisk. Det franske mærke Delsey byder på kufferter med støjsvage hjul, dobbelt sikkerhedslås, bæredygtige materialer og elegant design.


Kuffert, Delsey, 2.499 kr. Kan købes online HER

LÆS OGSÅ: 24 julegaver til hende

Ønsk dig lys og smukt design til jul: Lampe fra Flos

Juleønsket til kvinden, som går op i godt design, der både er praktisk og smukt på samme tid. Snoopy lampen af det Italienske brand Flos, består af en marmorsøjle og en sortlakeret skærm, og kan pryde i både spisestuen, vindueskarmen eller på dit skrivebord.


Lampe, Flos, 6.750 kr. Kan købes online HER

Det lille julegaveønske: Armbånd fra Hultquist

Der fines ikke noget bedre end at blive forkælet og slet ikke med fine smykker som dette fra Hultquist med to fine ferskvandsperler i hver sin ende.

Psst… Få inspiration til mange flere smykker, du kan ønske dig til jul her.


Armbånd, Hultquist, 1.100 kr. Kan købes online HER

Julegaven der kan pifte ethvert outfit op: Taske fra Bottega Veneta

Det Italienske modehus Bottega Veneta har gennem tiden skabt en stor tradition for håndværksmæssig dygtighed. Denne taske, også kendt som ”The Pouch”, er et godt eksempel på brandets altid gode kvalitet og elegance.


Taske, Bottega Veneta, 14.175 kr. Kan købes online HER

LÆS OGSÅ: 10 typer tasker, enhver kvinde bør eje

Juleønsket til inderst inde: Bodystocking fra Stella McCartney

Bløde pakker går man aldrig galt i byen med, og undertøj kan man aldrig få for meget af. Særligt denne smukke bodystocking fra Stella McCartney, der samtidig med, at den får dig til at se herrens godt ud, også kan løfte og støtte, der hvor der er brug for det.


Bodystocking, Stella McCartney, 930 kr. Kan købes online HER

Sølvbestik fra Georg Jensen på ønskelisten

Sølvbestikket fra Georg Jensen emmer – med sit art deco look – af kvalitet og elegance. Bestikserien, som er designet af den svenske Prins, Sigvard Bernadotte, har stået tidens prøve til at være en sand klassiker på de danske – såvel som udenlandske – spiseborde. Og hvem vil ikke gerne dække op med sådan et sæt?


Bestik, Georg Jensen, 2.799 kr. Kan købes online HER

LÆS OGSÅ: Find den perfekte julegave til ham du elsker

Ønsk dig forkælelse i julegave: Gavekort til wellness- og spaophold

Trænger du til en afslappende weekend med massage eller luksuriøse ansigtsbehandlinger? Så er et spaophold det ideelle ønske til din ønskeseddel! Som bonus er det en gave, som også giveren kan få stor glæde af.


Smartbox til Spa & wellness for to, 1.099 kr. Kan købes online HER

Juleønsket til dit soveværelse: Sidebord fra Kristina Dam

Sidebordet, med navnet ’Curved’, skaber referencer til nordisk designtradition. Bordet byder på plads til både en god bog og et glas vand, mens rummene nedenunder kan bruges til opbevaring af dine yndlingsmagasiner på pæneste vis.


Sidebord, Kristina Dam, 1.999 kr. Kan købes online HER

Det praktiske juleønske: Vinterstøvler fra Chloé

Kønsneutrale, praktiske og ud-i-naturen-look er noget der for tiden ses i stigende grad i modebilledet. Det er en skøn trend, da den tillader dig at være fashionabel når du har brug for at være praktisk. Ønsk dig for eksempel et par vinterstøvler som disse fra Chloé.


Vinterstøvle, Chloé, 5.950 kr. Kan købes online HER

LÆS OGSÅ: 25 kjoler til julefrokosten

Julegaven til din taske: Pung fra Balenciaga

”Derfor får hun denne pung, løft engang hvor den er tung” - som der lystigt bliver sunget rundt omkring i de danske hjem, når der danses om juletræet den 24. december. Hvorfor ikke lade sig inspirere af de fine, gamle sange og viser? Ønsk dig en lille pung som denne, der kan fitte i enhver taske.


Pung, Balenciaga, 2.200 kr. Kan købes online HER

Julegave, der pynter: Pude fra House of Hackney

En kvinde kan aldrig få for mange pyntepuder – det vil kvinden i hvert fald selv mene. Ønsk dig smukke og farverige puder som denne, der med små ændringer kan gøre din stue både mere farverig og levende.


Pude, House of Hackney, 1.630 kr. Kan købes online HER

Juleønsket til sneakers-elskeren: Sneakers fra Alexander McQueen

Alexander McQueens sneakers er et af brandets mest eftertragtede designs. Lavet af hvidt læder og rosa ruskind, vil disse sneakers være en go-to-sko til ethvert hverdagsoutfit, og er virkelig en investering (eller snarere ønske) værd.


Sneakers, Alexander McQueen, 2.950 kr. Kan købes online HER

Ønsk dig forkælelse til din hud: Olie fra Nuxe

Denne multifunktionelle olie kan både anvendes på kroppen, i ansigtet og i håret. Den indeholder 6 æteriske planteolier, herunder hasselnød, mandel og macadamianød. Olien er (naturligvis) uden parabener, silikone og konserveringsmidler.


Olie, Nuxe, 285 kr. Kan købes online HER

LÆS OGSÅ: Giv årets bedste julegave til den stilbevidste kvinde

Juleønsket, der spreder juleklang: Højtaler fra Marshall

Marshall laver skønne produkter, der ikke blot giver god lyd, men også ser pæne ud. Marshall startede i 1960’erne med at producere guitar- og basforstærkere, og designet på denne lækre højtaler er da også taget direkte ud af Marshalls rock-univers. Den kobles til din telefon via bluetooth, så du nemt kan styre musikken.


Højtaler, Marshall, 2.399 kr. Kan købes online HER

Ønsk dig kulturelle oplevelser til jul: Gavekort til Det Kongelige Teater

Er du vild med eventyrlige aftenener af god musik, tåspidsdans eller opera? Så er et gavekort til Det Kongelige Teater den perfekte idé til din ønskeseddel. Gavekortet giver adgang til forestillinger på alt fra Den Gamle Scene til Skuespilhuset eller en sommerforestilling i den frie natur i Dyrehaven.


Gavekort til Det Kongelige Teater. Kan købes online HER

Designklassiker på ønskesedlen: Y-stol fra Hans Wegner

Den karakteristiske stol med ryggen splittet op i et ”Y” er og bliver en designklassiker. Stolen er en investering og klart en ønskeliste værdig.


Stol, CH21 Wegner, 6.300 kr. Kan købes online HER

Ønsket, der skaber (jule)hygge: Lysestage fra by Lassen

Ønsk dig nips og hygge til hjemmet, som for eksempel denne klassiske lysestage fra by Lassen. Den fine lysestage under navnet ”Kubus” blev designet helt tilbage i 1962 og er et ægte designikon, der er værd at have på ønskelisten.


Lysestager, by Lassen, 1.099 kr. Kan købes online HER

Ønsk dig læseoplevelser til jul: Bog, Tjenerindens fortælling

Hvad kom først – hønen eller ægget, bogen eller serien? Det kan være svært at svare på, og selvom det estimeres, at hele 7,5 millioner mennesker verden over har set serien ”The Handmaid’s Tale”, var det nu engang bogen, der kom først. Bogen skildrer en dystopisk fortælling om en kvindeundertrykkende verden og er et must read.


Bog, ”Tjenerindens fortælling”, 299,95 kr. Kan købes online HER

LÆS OGSÅ: 5 værtindegaver, alle vil blive glade for

Drømmeønsket: Øreringe fra Sophie Bille Brahe

Nuvel, disse øreringe fra Sophie Bille Brahe ligger i den dyre prisklasse. Til gengæld er det et par øreringe, som du beholder hele livet. Øreringenes kvalitet og design gør, at de er en investering for livet, og det er helt sikkert også et par, som engang kan gå i arv.


Øreringe, Sophie Bille Brahe, 33.500 kr. Kan købes online HER

God kaffe på ønskelisten: Kaffemaskine fra Moccamaster

Kaffemaskinen fra Moccamasteren er for mange symbolet på god kaffe. Moccamasteren kan med dens stilede og yndefulde design brygge dig den perfekte morgenkaffe. Du kan ønske dig den i metalisk sart rosa, så den ikke virker for bombastisk i dit køkken.


Kaffemaskine, Moccamaster, 2.549 kr. Kan købes online HER

Et juleønske, der byder op til fest: Champagneglas fra Louise Roe

Lige i tide til nytår kan du nå at ønske dig disse smukke, mundblæste champagneglas fra Louise Roe. De kommer for eksempel i en skøn rosa nuance, der gør dem feminine og festlige til en helt særlig aften.


Champagneglas, Louise Roe, 360 kr. Kan købes online HER

Et ønske om fordybelse: Coffee table book, IN VOUGE

IN VOUGE er en æstetisk coffee table book, der handler om et af historiens mest indflydelsesrige modemagasiner. Det er en bog, som dine gæster vil elske at bladre i, og så gør det ikke noget, at den også fungerer som et yderst pænt item i din stue.


Bog, ”IN VOGUE”, 449 kr. Kan købes online HER

Ønsk dig et strejf fra sommer til jul: Selvbruner fra Vita Liberata

Sommeren er for længst gået på hæld, og det betyder højest sandsynligt, at dine gyldne toner i huden er forsvundet. Heldigvis kan man snyde sig til lidt sommerkulør med en selvbruner. Ønsk dig denne fra Vita Liberata, som kommer i en mousse, og som udvikler sig langsomt i dagens løb.


Selvbruner, Vita Liberata, 165 kr. Kan købes online HER

Ønsk dig et abonnement til jul: Abonnement på IN

Et abonnement på IN kan man aldrig gå galt i byen med, og gaveabonnementet udløber automatisk, når perioden er slut. Forkæl dig selv langt ind i det nye år med dette juleønnske!


Abonnement på IN, priser fra 149 kr. Kan købes online HER

LÆS OGSÅ: Guide til antikke julegaver