Kate Moss tilbage i front for Topshop

SHOPPING

Kate Moss tilbage i front for Topshop

Modellen Kate Moss har afsløret sin første kollektion for Topshop i fire år, og hendes tilbagevenden til high street mærket byder på en boheme-inspireret kollektion inspireret af modeikonets egen garderobe.

Den 40-årige britiske model fik sin debut for Topshop tilbage i 2007, og derefter har hun skabt yderligere fem kollektioner.

Se Kate Moss med kort, sort hår for Louis Vuitton her

Nu er hun tilbage for mærket efter fire års pause for at dele ud af sin berømte stil til masserne. Forude for lanceringen af kollektion har ikonet indrømmet, at det er godt at være tilbage.

"Jeg har virkelig savnet at være involveret i designprocessen og arbejde med holdet bag Topshop," siger hun ifølge entertainmentwise.com.

Læs hvorfor Cara Delevingne ikke er den nye Kate Moss på ELLE.dk

Modellen er samtidig begejstret over at have skabt en kollektion i eget navn og med London i hovedsædet, føles det næsten som at være hjemme for hende. Det samme gælder for direktør Philip Green, der også er glad for at have modellen tilbage på holdet.

"Jeg er personligt henrykt over, at Kate ønskede at komme tilbage til Topshop for at arbejde med os igen. Det var så sjovt første gang, og hun har i særdeleshed været savnet," siger han.

Som man kunne forvente, byder kollektionen på en blanding af kantet rock and roll og boheme-prints og blomstrede stoffer.

Se Kate Moss for Topshop i galleriet her.

Læs mere om: