SHOPPING

Klar til sommer? Se de skønneste bikinier til din ferie

Foråret er kommet og det betyder sol og lidt varme, men inden vi ser os om, er der sommer og sol på menuen. Find sommerens bikini lige her!

Det danske forår har meldt sig sin ankomst, og vi glæder os for alvor over solen. Men det lyse halvår er jo først lige begyndt, og i vente har vi sommer og sol. Om du har planer om at spendere sommeren på en strand i Sydfrankrig eller i sommerhuset på vestkysten, er en bikini et musthave til sommermånederne.

Farver og snit

Man må endelig ikke undervurdere, hvor vigtig det er at finde det helt rigtige snit, når det kommer til bikinier. Når det kommer til bikinier, må man prioritere snit over tendenser, for selvfølgelig skal man gå i det snit, som komplimenterer ens krop bedst. Dog vrimler butikkerne altid med bikinier i alle farver og snit i disse forårsmåneder, så derfor burde det ikke være et problem at finde lige den, man har i tankerne.

LÆS OGSÅ: Kom af med appelsinhud med tørbørstning

Mønster, striber og farver

Dette års badetøj er, ligesom resten af sæsonens kollektioner, præget af et enormt energiniveau. På med farver, mønstre og masser af striber – jo flere, jo bedre.

LÆS OGSÅ: Find årets sandaler allerede nu

Find din nye bikini her

Skønne bikinier til sommerferien

Læs mere om: