SHOPPING

Klassikere til din sommergarderobe

Der vil altid være en kjole, der redder dine festligheder, et par shorts, som klarer hverdagens tøjkriser, og badedragten, som du nemt kan smide under din nederdel. Sommergarderoben er fyldt af klassikere, som vi glæder os til at finde frem igen. Derfor kan du med god grund opdatere eller supplere med nye items til din sommergarderobe. IN har udvalgt denne sommers klassiske favoritter.

12 klassikere til din sommergarderobe

Det helt unikke ved sommertøj er, at det er levende på en helt anden måde end vintertøjet. Det lette materiale, de lyse farver og solens stråler gør en kjole væsentligt mere attraktiv end midt i marts. Derfor har vi som regel nogle items, der kun kommer frem, når solen er her. Men alligevel kan de lange lette bukser og strikken altså holde hele sæsonen.

LÆS OGSÅ: 15 shorts til din sommergarderobe

Har du styr på din sommergarderobe eller trænger du til lidt inspiration? Så se med i galleriet, hvor IN har samlet vores absolutte sommerfavoritter, som holder sæson efter sæson, og som gør hverdagen lidt nemmere. Sommeren er med sine væsentligt mindre beklædningsdele og knapt så meget lag på lag, og derfor en god tid at lægge tøjkrisen på hylden.

Se INs udvalgte klassiske sommerfavoritter i galleriet nedenfor:

12 af sommerens udvalgte klassikere

LÆS OGSÅ: Pift dit look op med sæsonens smukkeste solbriller