SHOPPING

Knæk cancer med design

Nu kan du shoppe online på Boozt.com og samtidig støtte et godt formål. Boozt.com er nemlig gået sammen med Julie Fagerholt fra Heartmade for at designe en top til Kræftens Bekæmpelse.

Vi holder vel alle af at gøre noget godt for andre - som for eksempel at donere noget til en god sag. Man får en helt særlig følelse af, at man gør en forskel. Men i dette års Knæk Cancer-kampagne får man ikke blot den gode samvittighed ud af at donere til sagen, man kan også få fingrene i den officielle Knæk Cancer top.

Det er Boozt.com og Julie Fagerholt fra Heartmade, der sammen har designet toppen til Kræftens Bekæmpelse. De har fået inspirationen til designet fra Knæk Cancer-blomsten og har kombineret denne med et print fra Heartmade. Toppen er lavet i lækker og blød kvalitet for at få et behageligt og klædeligt fit.

Se også: Knæk Cancer med IN og Aller

Der er lagt meget tanke bag toppen, og for Julie Fagerholt var det et designprojekt, der lå hendes hjerte nært: - Jeg er glad for at kunne være med til at støtte op om den gode sag Knæk Cancer. Dette emne er noget, der berører mig dybt, da jeg har mistet familiemedlemmer til kræften. Jeg håber, salget af denne top kan være med til at give et stort bidrag til Knæk Cancer, siger Julie Fagerholt.

Se også: Få abonnement på alle Allers kvindemagasiner og støt Knæk Cancer

Toppen sælges eksklusivt på Boozt.com i oktober måned til 399 kr. og er kun produceret i et begrænset oplag. Hele beløbet går ubeskåret til Knæk Cancer (eksl. Moms).