SHOPPING

Køb designeren Anne Sofie Madsens print

Du har nu en enestående mulighed for at købe Anne Sofie Madsens indrammede print og plakater

Designeren Anne Sofie Madsen er ikke 'bare' en designer. Hendes multikunstneriske designproces har været med til at sikre hende en plads blandt Danmarks pt. mest interessante unge designtalenter.

Hun blev færdiguddannet fra Danmarks Designskole i 2009 og debuterede med sin første tøjkollektion under London Fashion Week i 2010. Da hun så vendte hjem til København, hvor hun åbnede Københavns modeuge i sommeren, 2011, var det med stor succes - for at sige det mildt! Faktisk gik det så godt, at hun i år blev årets danske designer-talent ved DANSK Fashion Awards.

Nu har du en enestående chance for købe de illustrationer, hun er blevet så kendt for. I samarbejde med butikken B56, inviterer Anne Sofie Madsen til pop-up gallery-lancering i morgen fredag den 30. november fra kl. 15.00-19.00.

Der vil blive serveret noget at drikke, mens du kan kigge på designerens smukke kunstbilleder. Udstillingsværkerne vil være til salg til 5-9.500 kr for indrammede print og 3-400 kr. for en plakat, trykt i et begrænset oplag.

Måske du finder en julegave til en, du holder af, og hvis ikke, kan du altid kigge på det lækre tøj, for Anne Sofie Madsens efterårs og vinterkollektion 2012 vil også være til salg på dagen.

Anne Sofie Madsen Pop-up Gallery Opening, 30. november kl 15-19.00, B56 Store, Bredgade 56, 1260 København K.

Læs mere om: