SHOPPING

Luksus i hverdagen

Luksus i hverdagen kan være det, der redder dig fra at brænde helt ud. Und dig selv lidt forkælelse, eller skriv det på ønskelisten, så kæreste eller familie måske forstår en fin hentydning.

Luksus til kroppen
Inviter dig selv til en dag i drømmeland under det hæderkronede Hotel D'Angleterre i Arndal spa. Prøv en Coconut salt scrub with a twist of lemon til 1.150 kr. Du varmer op i saunaen, inden din krop bliver masseret med økologisk kokosolie, efterfulgt af en skrub med salt og citronsaft. Behandlingen afsluttes med en hovedbundsmassage, mens salt og citron blødgør din hud.

Ord er unødvendige
Diamanter er synonyme med luksus, og disse smukke dråbeformede øreringe med 273 fine champagnediamanter må være indbegrebet. Bare ønsket er luksus i sig selv.
Fra Romild til 20.748 kr.

Skokongen
En klassisk pump er uundværlig. Og det ved den franske sko-createur Christian Louboutin, der har gjort den røde hæl til sin signatur. Find dit luksuspar hos Holly Golightly, 3.995 kr.


Forkæl dig selv med en original

Skal du flotte dig og købe en designertaske, som oser af diskret luksus, så køb Chanels quiltede taske 2.55. Den står for mode med livslang kvalitet og går til alt fra den lille sorte til jeans. Mademoiselle Chanel lancerede tasken i februar 1955, deraf navnet, og den koster i dag 14.000 kr.


Online luksus

De totalt attråede indiske Moghul-bangles med rosenslebne diamanter fattet i sølv med guld på bagsiden er i 35.000 kroners klassen, hvis de skal købes i en butik herhjemme. Går du på Ebay og søger »rose cut diamonds«, kan du være heldig at slippe med 10.000 kr. Tjek på Ebay

Yak-uld
Det er skøn hverdagsluksus at stikke fødderne i et par yak-tøfler om morgenen. Ulden og lædersålerne til tøflerne, som lader fødderne ånde, stammer fra yakoksen i Himalaya. Und dine fødder denne uldne luksus med dansk design og komfort fra Ecco. Pris 499 kr.


LÆS OGSÅ:
Ny udgave af Chanels klassiker No.5