SHOPPING

Magasin lancerer ny, eksklusiv badetøjskollektion

Magasin du Nord har lanceret en ny badetøjskollektion, der er inspireret af drømmen om den perfekte, elegante bikini, der får det bedste frem i dig. Den er allerede klar til dig i butikkerne og online.

En smuk bikini med god pasform er altafgørende for, hvor selvsikkert du kan slentre hen ad strandkanten.

Uanset om du er en størrelse XS eller en XL, er bikiniens fornæmmeste opgave, at fremhæve lige netop dét, der gør dig lækker. Samtidig skal den gerne hjælpe med at nedtone det, du helst vil skjule. Men hvorfor ikke vælge en bikini, hvor du føler dig så godt tilpas, at du ikke tænker på at skjule noget som helst?

LÆS OGSÅ: Annonce | 80% af alle kvinder, kender ikke deres bh størrelse

På alle de strandferier vi kan tænke tilbage på, vil vi nok alle have minder om en smuk kvinde, der selvsikkert spadserer rundt i en elegant bikini. En bikini så stilfuld, at den ville kunne bæres til aften også.

Lige netop dét minde, om den elegante, stilfulde bikini, det er inspirationen til Magasin du Nords nye badetøjskollektion.

Foto: Magasin du Nord

Kollektionen byder på noget for enhver: den sporty, den unge fashionista, den klassiske kvinde og den modne, der måske foretrækker en badedragt, der dækker lidt mere. Uanset, hvor du befinder dig på skalaen, størrelses- og temperamentsmæssigt, vil der være tænkt på dig!

LÆS OGSÅ: Caitlyn Jenner er i front for H&M’s sportslinje

De fleste kvinder har mere end én bikini eller badedragt med sig på rejsen, og derfor er prisen tænkt med i Magasins nye kollektion, så du har råd til at fylde kufferten med dine favoritter. Hvad end om du er til bikini eller badedragt, vil det ikke koste dig mere end 300 kr. for et styks badetøj. Derudover indeholder kollektionen lækre kaftaer og nederdele, så du let og bekvæmt kan tage en tur til ishuset eller nyde en lækker frokost - i god stil. 

Du kan shoppe kollektionen i Magasins forretninger allerede nu eller online HER

Foto: Magasin du Nord

LÆS OGSÅ: INSPIRATION | Bliv klar til foråret

Læs mere om: