SHOPPING

Miks bare løs

Pia skrev til os: Jeg har svært ved at forny min tøjstil og ender altid med at købe noget, der til forveksling ligner det gamle, hvilket resulterer i, at jeg ser jævnt kedelig ud. Kan I hjælpe mig med at finde en ny stil?


 

Pia Munk

Alder:43 år

Højde: 164 cm str.

Str.: 38 foroven og forneden

Sko str. 38

Håret:
Pia var naturlig grå i bunden, så Tanya trak meget af farven af i striber og lagde en let naturblond ovenpå. Dernæst formede Tanya linjerne til ansigtet, så det blev blødere og mere feminint at se på. Det lange look har givet Pia et mere piget udtryk, og etagerne har givet blødhed, fylde og bevægelse. Pris: klip, 650 kr., farve, 1.000 kr.

Styling:
Simply Organic Everyday Økologisk Shampoo er en mild shampoo til alle hårtyper, som plejer håret og giver den sin naturlige styrke tilbage, 165 kr. Simply Organic Everyday Økologisk Balsam bruges i hårspidserne, 175 kr. Volume Booster fra CHI løft er håret fra bunden og gør, at føntørringen holder, 136 kr. Silk Th erapy fra Bio Silk giver masser af glans, fugt og pleje i håret.

Makeup:
Karina fordelte Color Clone Foundation blandet med Magic Concealer på Karinas kombinerede hud. Brynene blev tegnet let op med en brun øjenblyant. Karina valgte HR Grand Amour-paletten med en cremefarvet, en støvet rosa, en sart pink og en mørk blomme-nuance til øjnene, som også blev tegnet op med en grå kohl. Vipperne fik først »Spider Eyes« mascarabase og blev så forlænget flot og synligt med Spectacular Mascara. Kinderne fik glød og ansigtet mere liv med Glowing Peach Rouge lagt på kindbenet og tonet ud mod tindingerne.
Læberne blev tegnet op med Wanted Rouge i en støvet rosa nuance og fik ekstra glans med den ultraplejende Wanted Rouge i en matchende nuance.

Vores råd:
Brug en let makeup og hav fokus på dine øjne - husk at rense din hud morgen og aften! Tøjet: Du skal ikke være bange for at mikse dit tøjvalg, så længe du bevarer en farveholdning! Prøv at blive meget mere feminin i dit valg af tøj! Husk en god regel: Vælger du volumen foroven, skal du vælge smalle bukser/nederdel forneden.

Kommentar:
Jeg fik virkelig prøvet noget tøj, jeg aldrig selv ville have valgt, men som jeg er utrolig glad for. Makeuppen er superflot og enkel, og håret er jeg meget glad for!

DET KAN BLIVE DIG
Hvis du føler et behov for at udskifte garderoben, læbestiften eller frisuren, så gør følgende:
? Skriv til os på adressen: Modemagasinet IN, redaktionen, Vigerslev Allé 18, 2500 Valby, Mærk kuverten »make over«
? Notér dine mål og vedlæg et foto i hel figur
? Husk at skrive dit telefonnummer

Læs mere om: