SHOPPING

MODE | 7 kapper til din efterårsgarderobe

Kappen er den ultimative overgangsjakke og IN guider dig her til de flotteste, du kan finde online netop nu. Snittet er cool og stilet og en sikker vinder, hvis du tør bevæge dig væk fra de klassiske jakker det kommende efterår.

Kappen har et grafisk snit, der giver et fedt twist til din overtøjsgarderobe, og kan være lige det, du mangler i denne overgangstid mellem sommer og vinter. Egentlig kan kappen bruges fra nu af og indtil foråret, det handler bare om de rigtige lag under. Smid kappen over en skjorte nu, hvor der stadig er lunt i vejret, og lad den stå åben for et afslappet og luftigt look. Eller smid en strik eller læderjakke under, og hold varmen hele vinteren med vanter og tørklæde til.

Kappen fås i mange forskellige afskygninger, men en mere klassisk silhuet der er A-formet og går til lige under rumpen har noget ganske tidsløst over sig og gør det derfor til en ret god investering. Med god kvalitet kan kappen derfor holde mange år frem og findes frem og lægges væk alt efter moden og humøret.

Klik igennem galleriet for at se INs 7 favorit-kapper netop nu.

INSPIRATION | Kapper