SHOPPING

MODE | Bomber-jakker er kommet for at blive

Bomber-jakken er en sikker vinder i klædeskabet. Den kan både dresses op og ned, alt efter anledningen. IN har her fundet 9 udvalgte bomber-jakker til dig.

Bomber-jakker | INs 9 udvalgte

IN er vilde med items der kan bruges sæson efter sæson, og bomber-jakken må så sandelig siges at være en af disse. Den kræver ingen bestemt type og findes i alle afskygninger. Bomber-jakken er set både på catwalken til AW16 og også ved de fornylig viste SS17-kollektioner, så det giver faktisk en rigtig god skyldning for at investere i en sådan en fin sag.

LÆS OGSÅ: TOP 11 | De mest ikoniske frakker, jakker og blazere nogensinde

Den klassiske armygrønne bomber-jakke kan altså også bruges til de koldere dage, det kræver blot at man styler den derefter. Det kan være i form af en let strik under, et par uld habitbukser eller med en lækker rå støvle. Gucci viste sit farverige udtryk til modeugen i Milano slut februar, hvor der både stod lyserød og blå pelskrave på programmet. Ligeledes sås den mere anvendelige bomber i lyst armyprint og sort hos Ganni, da de fremviste deres SS17 kollektion.

Stiltip 1: Kan du ikke finde den helt rette bomberjakke, så tag et kig på herremodellerne. Der er ofte flere at vælge i mellem og så gør det ingen skade, at den er lidt oversized, tvært imod skaber det et cool look. Styler du den med et pencilskirt og et par høje støvler, får looket et feminint twist.

IN giver dig her 9 bud på forskellige stilsikre bomber-jakker 

9 bomber-jakker til efteråret

LÆS OGSÅ: BLIV KLOGERE PÅ MODEN | Sådan gik Moncler fra OL til internationalt modehus