SHOPPING

Mode med god samvittighed

In.dk har fundet 5 sikre julegavehit, der støtter klimaet, regnskovene og kampen mod aids og kræft. Hvem siger at mode ikke kan være god?!


Cool klima t-shirt

Det danske modebrand Part Two slutter sig til bevægelsen "Hopenhagen", der er en global "lad os ændre kurs-kampagne" i anledning af FN's klimakonference i København. Brandet lancerer en økologisk t-shirt i bomuld med et cool Hopenhagen billedprint mikset med deres eget slogan "It begins with you". T-shirten koster 149 kr. og er fed til jeans og blazer, og når du køber den, støtter du samtidig WWF Verdensnaturfonden med 10 kr.
http://www.parttwo.com/

Regnbueabe for regnskoven
Mai Manniche fra Jewlscph har lavet en halskæde med en regnbueabe, der udover at se finurlig ud, også er et smukt symbol på, at du gerne vil gøre en forskel for miljøet og passe på det. Når du køber halskæden giver du penge til at der bliver købt - og altså reddet - 1 m2 regnskov. Kæden er lavet i forgyldt sølv og længden er 79 cm. Selve regnbueaben er ca. 15 mm. bred. 649 kr.


Stylesnob silketørklæde

Forkæl dig selv med et tørklæde fra Stylesnob specialdesignet til Elsk Hjertet Kampagnen. Tørklædet er lavet af silke og har fine hjertepomponer i tråd med formålet. Det måler 110 x 110 cm og fås i grå, lilla og rød. Hele overskuddet går ubeskåret til forskning i kvinders hjerter. 399 kr.
http://elskhjertet.dk/forside/butikken/information_om_varen/?productid=59

Lækkert lingeri og herretights
Bonaparte har specialdesignet undertøj til dig og kæresten til fordel for kampagnen "Støt Brysterne". Når du køber et produkt, kan du samtidig se helt præcist hvor meget du støtter forskningen i kræft.
BH: 149 kr. (du støtter med 87,75 kr.)
Trusser: 79 kr. (du støtter med 44,75 kr.)
Herretights: 59 kr. Støttebeløb: 28,95 kr.
www.bonaparte.dk/stoetbrysterne

Øreringe
Smykkekunstner Josephine Bergsøe har designet ørering med den karakteristiske røde aids-sløjfe.
Øreringene er udført både i sterlingsølv og i forgyldt sterlingsølv og Josephine Bergsøe har på hver enkelt smykke sat en unik perle. Smykkerne er ideelle som gave til din bedste veninde, til din mor eller ... til dig selv! 199 kr.
www.aidsfondet.dk

Links til webshops hvor du kan finde julegaver, der gør en forskel for andre:
www.elskhjertet.dk
www.agusta.dk
www.stoetbrysterne.dk
www.aidsfondet.dk
www.redbarnetshop.dk

Læs mere om: