SHOPPING

Mød Tiffany & Co.'s nye globale ambassadører

Smykkebrandet Tiffany & Co. har annonceret deres tre nyeste ambassadører, og du kender dem helt sikkert allerede! Læs med, og opdag hvem de nye, seje ambassadører er, og se de eksklusive kampagnebilleder.

Det globale og eksklusive smykkebrand, Tiffany & Co., har leveret unikke og elegante smykker med innovative designs og kvalitetsgaranti siden 1837.

Brandet har trods dets mange år på bagen aldrig nogensinde skuffet os, og nu har de endnu en gang bevist, at de er up to date med annonceringen af deres tre nye ambassadører.

Tiffany & Co. afslører nemlig, at den amerikanskfødte argentinsk/britiske-skuespillerinde, Anya Taylor-Joy, den kinesiske freestyle skiløber, Eileen Gu, og den amerikanske skuespillerinde, sangerinde og ejer af Pattern Beauty, Tracee Ellis Ross, er brandets nye, globale ambassadører.

- Da jeg var lille, gik jeg ofte rundt i Tiffany & Co.’s flagship-butik på Fifth Avenue, og forestillede mig selv som en voksen kvinde, der havde Tiffanys modige og elegante signaturdiamanter på. At jeg alle disse år senere er blevet ansigtet for dette ikoniske brand og repræsenterer T1-kollektionen, er en drøm, som går i opfyldelse, fortæller Tracee Ellis Ross om sit nye ambassadørskab.

Læs også: 7 danske smykkebrands, du skal kende

Som en del af den nye Tiffany T1-kampagne, ’Give Me the T’, har fotograf Mario Sorrenti skudt billeder af de tre nye ambassadører i scener, som omhandler bogstavet T. Vi ser for eksempel Tracee, som drikker en kop te og Eileen, der peger på tiden.

T1-kollektionens omdrejningspunkt er inderstyrke og individualitet, og med de nye kampagnebilleder med Anya, Eileen og Tracee bliver både nye og ældre smykker blandet som et bevis på kollektionens mulighed for selvudfoldelse.

- Jeg elsker balancen mellem elegant simpelhed og opsigtsvækkende mod, som den nye T1-kollektion tilbyder,fortæller Eileen Gu.

Læs også: Her er sommerens største tasketendenser

Du kan få fingrene i de smukke smykker lige HER, og du kan i galleriet herunder se alle de fængende og inspirerende kampagne- og behind the scenes-billeder.

tiffany ambassadører

Læs også: 8 hvide suits til bruden, der ikke vil i kjole