SHOPPING

Nu kan du få fat i Kate Middletons yndlingsøreringe

Den britiske hertuginde, Kate Middleton, er siden år 2016 blevet spottet talrige gange iført et par helt specielle guldøreringe med en grøn onyx sten. Vi vil næsten gå så langt som at kalde det hertugindens yndlingsøreringe - og til vores held har vi netop opdaget øreringene på udsalg.

DEN ROYALE STIL

Den britiske hertuginde, Kate Middleton, formår at kombinere den seriøse, royale etikette med stilede detaljer, som får det at klæde sig som en fremtidig dronning til at se overraskende nemt ud.

LÆS OGSÅ: Hertuginde Meghan: Det her er mit yndlings-accessory

Og selvom en royal og vigtig kvinde som hende helt sikkert har et kæmpestort klædeskab og en masse stylister, der hjælper med at sammensætte og udvælge nye outfits, så har hun selvfølgelig - ligesom alle os andre - nogle favoritter, der går igen.

DEN KOMMENDE DRONNINGS YNDLINGSØRERINGE

Hertuginden er siden år 2016 blevet spottet talrige gange iført de samme guldøreringe med en grøn onyx sten, og det får os til at tænke: Det må være den kommende dronnings yndlingsøreringe.

LÆS OGSÅ: Meghan og Harry vil vise deres sande jeg i ny realityserie

Der er tale om et par øreringe fra det luksuriøse, britiske smykkebrand Monica Vinader, der i et elegant design har et vedhæng med en smaragdgrøn onyx sten.

GODE TIL BÅDE HVERDAG OG FEST

Hertuginden blev først fotograferet iført de smukke 'Siren'-øreringe på hendes royale tur til Canada i 2016, hvor hun havde stylet dem med en matchende grøn Dolce & Gabbana-kjole. Året efter matchede hun dem endnu engang med et sofistikeret, grønt outfit i forbindelse med St. Patricks Day. 

LÆS OGSÅ: Meghan og Harry med ny kontroversiel udmelding

Men det er bestemt ikke kun ved festlige lejligheder, at hertuginden bruger favoritøreringene. De kan også sagtens bruges til mere afslappede outfits - og det ses på bedste vis, da Kate senest blev fotograferet iført øreringene i juni 2020, hvor hun besøgte et britisk havecenter. 

Her var hun iført et par sorte jeans, en lyseblå skjorte og en vest fra det svenske mærke Fjällräven, som med øreringene blev dresset tilpas op til den kommende britiske dronning. 

FÅ ØRERINGENE PÅ UDSALG

Hvis du er lige så vild med de fine øreringe som den britiske hertuginde, så er de faktisk på udsalg denne uge.

Øreringene koster normalt 1.040 kroner, men er i forbindelse med black friday sat ned til 780 kroner. Du kan købe dem her.

Læs mere om: