SHOPPING

Nu kan du købe prinsesse Dianas ikoniske sweatere

Prinsesse Diana har båret mange stilede outfits igennem sine år som folkets prinsesse - og nu kan du få fingrene i to af hendes ikoniske sweatere, som er blevet relanceret af et amerikansk brand i samarbejde med de oprindelige designere.

PRINSESSE OG STILIKON

Hele 23 år efter prinsesse Dianas tragiske død er hun stadig et stilikon uden lige. Diana brød med den royale etikette og skabte sine egne moderegler med plads til mere afslappede og modepræget stil.

LÆS OGSÅ: Prinsesse Diana - 20 lækre looks, du (måske) havde glemt

Hun var ikke bange for at bære en klassisk blazer med et par oversize jeans og et par sneakers, eller at style sin designertaske med en stor sweatshirt og cykelshorts - og det lykkedes hende i den grad, at gøre det chikt og afslappet på samme tid.

DEN RØDE FÅRE-SWEATER

Nu har det vintage inspirerede brand Rowing Blazers teamet op med de oprindelige designere bag to af Dianas ikoniske 80'er sweatere for at relancere dem - så du også kan få fingrene i dem.

Den første sweater er den røde strik, som har et fint mønster af en masse hvide får - og én sort.

Sweateren er lavet i samarbejde med de oprindelige designere Sally Muir og Johanna Osbourne, som har fortalt, at der er lavet mange kopier af deres sweater gennem tiden, men at dette er første gang, at den originale fåre-sweater bliver relanceret.

Nogle mener, at Diana bar denne sweater som et symbol på, at hun følte sig udenfor i den royale familie.

I'M A LUXURY-SWEATEREN

Den næste sweater er den lyserøde I'm a Luxury-sweater, hvor der på bagsiden af trøjen står 'Few Can Afford'.

Trøjen er lavet i samarbejde med Gyles Brandreth, som udgør halvdelen af den originale designduo bag sweateren, Gyles and George jumpers. 

LÆS OGSÅ: Nye afsløringer om prinsesse Dianas ikoniske brudekjole

Ifølge Gyles elskede Diana deres sweatere af en helt speciel grund:

- Diana elskede vores sweatere. Det ved jeg, fordi hun har fortalt mig det. Hun bar dem, fordi de fik hende til at skille sig ud fra mængden - og det kunne hun godt lide. De passede til hendes stilede, selvsikre og farverige stil. Men hun kunne også lide dem, fordi de var sjove - og hun elskede at grine.

Hvis du vil gå i prinsesse Dianas fodspor, kan du købe begge sweatere til både mænd og kvinder HER.

Læs mere om: