SHOPPING

NYHED | Se Sarah Jessica Parkers kollektion af festsko

Den amerikanske skuespiller Sarah Jessica Parker har designet en kollektion af festsko, der kun kan købes online. Se dem her.

Sarah Jessica Parker har designet en kollektion af festsko. Den amerikanske skuespiller har de sidste to år designet sko i eget navn, og de har været tilgængelige på Amazon.com og i Bloomingsdale’s i USA, men nu er tiden inde til et nyt kundesegment. Derfor er Sarah Jessica Parker gået sammen med den luksuriøse onlineshop Net-A-Porter.

LÆS OGSÅ: TOP 13 | De mest ikoniske sko nogensinde

- For Net-A-Porter-kunden handler det ikke om funktionalitet. Det er mere sandsynligt, at hun køber en masse sko uden et bestemt formål. Mine sko bliver en fest for hendes fod, siger Sarah Jessica Parker i forbindelse med lanceringen.

Forkæl dig selv med et abonnement på IN og få en eksklusiv gave - KØB HER

Du kender sikkert bedst Sarah Jessica Parker for sin rolle i TV-serien Sex And The City, hvor hun spiller den skoelskende Carrie Bradshaw. Den nye kollektion af festsko, Sarah Jessica Parker har designet for Net-A-Porter.com, er som taget ud af Carrie Bradshaws garderobe. Der er hæl på, farver, satin og skinnende sten.

Sarah Jessica Parkers 16 sko store kollektion af festsko kan købes eksklusivt på Net-A-Porter HER. Priser op til 3.460 kr. 

SJP for Net-a-Porter

Læs mere om: