SHOPPING

One-shoulder toppen, du ikke vidste, du manglede

Den uundværlige one-shoulder top. Se her, hvordan du styler den!

Den sofistikerede one-shoulder top er et hit, grundet den flotte blotting af skulderen. Elegant, men alligevel ikke for overdrevet. Du vil være rigtig glad for at kunne hive den ud af garderoben og vide, at du kan have den på til hvad end du har lyst til. Om du er til jeans eller til nederdel, kan one-shoulder toppen gøre dit outfit ekstra elegant og feminint.

Alsidig one-shoulder top

Til hverdag kan one-shoulder toppen styles med dine yndlingsjeans og sneakers eller et par smarte støvler. Til fest, er det oplagt at style toppen med en nederdel og høje sko. Du kan nemt have et par stiletter med i tasken, hvis du efter arbejdsdagen skal videre til middag eller til fest, for at pifte outfittet lidt op. Til fest er accessories også en vigtig detalje. Så tag dine favorit smykker på, en lækker clutch, og find din festlige nederdel eller læderbukser frem, og par det med one-shoulder toppen, så er du festklar!

LÆS OGSÅ: Bowlingskjorten - fra kikset til cool

6 one-shoulder toppe

Gul one-shoulder top

Kan bruges både til hverdag og til fest. Et par lyse jeans og støvler eller en sort nederdel og stiletter, vil gå perfekt til den gule farve.

Coster Copenhagen, 699 kr. Kan købes online HER

Forkæl dig selv med et abonnement på IN og få en eksklusiv gave - KØB HER

Elegant one-shoulder top

En basis top i en basis farve kan man aldrig gå galt i byen med. Den her kan bruges til alt fra hverdagsarrangementer, arbejdet og middag. Style den med et par habitbukser og tag accessoires på efter anledning.

Jonathan Simkhai, 1.510 kr. Kan købes online HER

Festlig one-shoulder top

En one-shoulder bluse, der egner sig bedst til de festlige arrangementer. Skinnyjeans og høje stiletter – eventuelt med en iøjnefaldende farve vil være god hertil.

Self-Portrait, 2.240 kr. Kan købes online HER

LÆS OGSÅ: 10 typer tasker, enhver kvinde må eje 

Alsidig one-shoulder top

Skal du til fødselsdag, eller ud og mødes til en kaffe med veninderne, vil du være glad for at kunne finde den her frem. Den vil helt sikkert passe til hvad end du har planer om at tage på af underdel og tilbehør.

Sonia Rykiel, 7.630 kr. Kan købes online HER

Forkæl dig selv med et abonnement på IN og få en eksklusiv gave - KØB HER

One-shoulder til arbejdet

One-shoulder toppen findes også i ’skjorte-looket’, og vil være pæn til arbejdsbrug med en blazer udover.

Monse, 8.200 kr. Kan købes online HER

LÆS OGSÅ: 13 tasker til jobbet

One-shoulder til hverdag 

En nem hverdagstop vil du ikke være foruden i din garderobe, og hertil byder Designers Remix med en one-shoulder top i basis farver, som vil være nem at style til lige præcis, det du føler dig komfortabel i.

Designers Remix, 1.199 kr. Kan købes online HER

LÆS OGSÅ: 4 trends, du skal kende dette efterår

Læs mere om: