SHOPPING

Opgradér din arbejdsgarderobe med en blazer

En blazer er en klassiker i garderoben, og der er rig mulighed for at anskaffe sig en, der kan overvintre i garderoben i mange sæsoner.

Blazeren er et item, som har været at finde i modebilledet i flere årtier, og der er uendelige muligheder for pasform og materiale. En ting er dog sikkert, og det er, at enhver garderobe burde indeholde mindst én klassisk blazer. For hvad er nemmere end at style jeans og T-shirts med en blazer for at give et enkelt look et twist?

En blazer får dig med det samme til at se mere professionel ud, og den er derfor en genial tilføjelse til arbejdsgarderoben. Det betyder dog ikke, at blazeren ikke også fortjener en plads hos dem, der ikke har en streng dresscode på arbejdspladsen.

LÆS OGSÅ: Hvordan skal du klæde dig på til en jobsamtale?

Der er nemlig næsten ingen regler for, hvad du kan style din blazer med længere. Brug den sammen med kjoler, nederdele og sweatshirts for at opnå et fashionabelt look, der samtidig er behageligt. Hvis du synes, at blazer-looket bliver for maskulint, kan du blot tilsætte et bælte i taljen for at gøre stilen mere feminin. Derudover står print stadig stærkt i modebilledet, så vær ikke bange for at kaste dig ud i en farvet blazer med fremtrædende print! Mulighederne er uendelige, og vær ikke bange for at bevæge dig ud af din comfort zone!

Se med her, og lad dig inspirere af IN’s bud på denne sæsons 13 fineste blazere.

13 blazere til efteråret

Forkæl dig selv med et abonnement på IN og få en eksklusiv gave - KØB HER

Læs mere om: