SHOPPING

& Other Stories afslører co-lab kollektion af FAUX/real

& Other Stories lancerer en co-lab smykkekollektion netop nu, som er skabt af FAUX/real og er inspireret af emnet ‘hvordan finder man kærligheden’. Se resultatet af designduoens værk her.

Hvordan finder man kærligheden?
Dette spørgsmål har designduoen bag & Other Stories' nye co-lab kollektion ladet sig inspirere af.

LÆS OGSÅ: Ninna York lancerer ny smykkke-webshop

Den nye kollektion er allerede at finde i butikkerne og online nu, og måske den kan friste her op til Valentines Day.

PR

Ringe, 235 kr. pr. sæt. Fås online HER

FAUX/real er et New York baseret brand, etableret af designduoen Mari Ouchi og Louis DeCicco i 2010. De er kendte for at fortælle historier gennem smykker og således reflekterer co-labkollektionen over, hvordan man finder kærligheden.

LÆS OGSÅ: De store modehuse vinker farvel til den traditionelle showkalender

Designerne bag smykkerne grublede over, hvorfor nogle mennesker finder, præcis hvad de søger, mens andre leder energisk blot for at stå tomhændet. Hvordan man finder kærligheden, er et spørgsmål de stiller sig selv og andre omkring dem, hvilket har resulteret i en masse forslag, men ingen endelige svar.

PR

Øreringe, 195 kr. Fås online HER   -   Armbånd, 275 kr. Fås online HER

”Gennem denne kollektion fortæller FAUX/real en historie, der viser en ny moderne måde at lede efter kærligheden gennem tiltrækkende smykker. De unikke dele har navne som ’Yes Yes Yes’ og ’2 become 1’, som understøtter denne fortælling. Det starter med, at du elsker dig selv og efterfølgende overvejer hvilken type kærlighed, du egentlig leder efter,” udtaler Mari Ouchi og Louis DeCicco.

LÆS OGSÅ: MODEUGE 2016 | Her er moderedaktørens favoritlooks

Kollektionen indeholder feminine og elegante halskæder, øreringe, ringe og armbånd. Ideen om kontraster kan spottes gennem kollektionen, som er fremhævet af skinnende og matte færdigheder, sten med akryl og sammenflettede bløde former med skarpe materialer. Dette reflekterer deres overbevisning om, at enhver kvinde består af mere end én dimension.

Priserne på kollektionen varierer fra 150 til 550 kr.
Se smykkerne og shop online HER 

LÆS OGSÅ: MODEUGE 2016 | IN guider til de største tendenser

Læs mere om: